Cum să porți fusta din piele în această toamnă

De Consuela Stratulat, pe

Fusta de piele este o piesă de rezistență în garderoba oricărei femei, dar dacă nu știi cum să o porți, riști să provoci un dezastru vestimentar. Îți dăm noi câteva idei care te vor ajuta să porți fusta de piele ca o adevărată fashionistă.
Fusta de piele nu este deloc ușor de asoratat. Primul pas pe care trebuie să îl faci este să alegi modelul potrivit pentru tine. Unele femei arată mai bine în fuste de lungime medie, în timp ce altele preferă fustele scurte. Atunci când te îmbraci cu o fustă de piele, trebuie să ții cont și de locul în care mergi. Pentru birou, de exemplu, cea mai bună alegere este fusta de piele conică, pe care o poți purta cu o cămașă și o pereche de pnatofi cu toc. Celelalte modele sunt plisate, circulare sau drepte și poți alege orice culoare, nu neapărat negru. Vezi mai jos ce fuste de piele găsești în magazinele de la noi.
Cum să porți fusta din piele în această toamnă

Cu ce bluze poți purta fusta de piele

O fustă mulată trebuie purtată cu un top larg, în timp ce una circulară arată cel mai bine cu bluze mulate. Pentru fustele din piele neagră poți alege bluze în orice culoare, însă cele mai bune alegeri sunt topurile crem sau albe pentru zi și orice culoare pentru seară.

Cu ce pantofi porți fusta de piele

Pantofii pe care îi porți la fusta de piele trebuie aleși în funcție de evenimentul la care mergi. Pentru ieșirile din timpul zilei, optează pentru pantofi simplu, precum balerini sau chiar teniși. La întâlnirile de afaceri alege pantofi ceva mai eleganți și evită platformele. Botinele sunt o opțiune la fel de bună pentru fustele de piele, mai ales în zilele răcoroase.
Vezi în galeria foto câteva moduri în care poți purta fusta de piele.
Foto Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter