Connect-R, declaraţie impresionantă: Ce a făcut cu primii bani din muzică

De Unica.ro, pe

Connect R a spus în emisiunea „Next Star” ce a făcut cu primii bani pe care i-a câştigat din muzică. Declaraţia lui i-a impresionat pe toţi!
O singurã zi îi mai desparte pe telespectatori de marea finalã „Next Star”, iar emoţiile sunt mai mari ca niciodatã, atât pentru micuţii finalişti, cât şi pentru cei cinci juraţi ai show-ului, care trebuie sã decidã marele câştigãtor.
Dan Negru le-a provocat pe micuţele dansatoare de la „The Dools” sã scrie pe o foaie de hârtie ce ar face dacã ar câştiga marele premiu, în valoare de 20.000 de euro, iar rãspunsul fetelor i-a lãsat fãrã cuvinte pe juraţii Next Star. „Aş cumpãra o casã pentru ai mei, pentru cã acum locuim cu bunicii” sau „Le-aş plãti datoriile pãrinţilor mei”.
Cuvintele l-au impresionat atât de tare pe Connect-R, încât artistul le-a povestit tuturor celor aflaţi în platou ce a fãcut el cu primii bani câştigaţi în muzicã: „M-am regãsit întru totul în povestea acestor fetiţie! Şi eu, din primii bani, le-am cumpãrat alor mei o casã, pentru cã altfel am fi ajuns pe strãzi!”. Nu rataţi mâine searã, de la 20:30, marea finalã „Next Star”, la Antena 1!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter