Cum să combini corect imprimeurile

De Consuela Stratulat, pe

Combinația de imprimeuri este în tendințe de câteva sezoane, însă nu se asortează la întâmplare. Trebuie să știi care sunt modelele care pot fi purtate împreună, altfel riști să obții un dezastru vestimentar. Află de ce trebuie să ții cont, când vrei să combini imprimeuri.
Alege imprimeuri din aceeași paletă cromatică.  Dacă porți, de exemplu, o cămașă albă, cu buline navy-blue, alege o fustă sau o pereche de pantaloni cu dungi albe și navy-blue. Nu este o regulă de care trebuie să ții cont întotdeauna, însă atunci când te abați de la ea, alege culori care se potrivesc.
Cum să combini corect imprimeurile

Alege culori în contrast

Dacă combini imprimeuri în mai multe culori, încearcă să obții un contrast cât mai plăcut. Astfel, nu numai că vei fi la modă, dar nu vei obosi ochii.

Combină imprimeuri mici cu modele mari

Pentru a fi sigură că ai o ținută echilibrată, combină imprimeuri de diferite mărimi. Dacă, de exemplu, ai imprimeuri mari pe bluză, alege modele mai mici pentru fustă sau pantaloni și invers. Felul în care îți compui ținuta trebuie să depindă și de forma corpului, dar o regulă care funcționează pentru orice siluetă este să alegi imprimeuri mici în zona care are nevoie de volum și imprimeuri mari acolo unde vrei să creezi impresia de mai subțire.
Cum să combini corect imprimeurile

Accesoriile trebuie să fie simple

De vreme ce combinația de imprimeuri este destul de îndrăzneață, accesoriile trebuie să fie cât mai simple. Renunță la colierele mari și optează pentru cele cât mai discrete, lasă deoparte cerceii candelabru și i-ai pe cei cu biluțe. Astfel știi sigur că nu vei părea încărcată.

Asortează imprimeurile

Vara aceasta se poartă același model de imprimeuri pentru bluză și fustă sau pantaloni. Ai grijă, însă, să păstrezi întotdeauna proporțiile și să alegi accesorii cât mai simple.
Cum să combini corect imprimeurile
Vezi în galleria foto cum combină vedetele imprimeurile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter