Cum să porți pantalonii scurți cu imprimeuri

De Consuela Stratulat, pe

Multă vreme, lungimea a fost cel mai îndrăzneț aspect al pantalonilor scurți, însă timpul a transformat această piesă vestimentară într-un fenomen. Pantalonii scurți sunt făcuți, acum, din materiale sofisticate și se găsesc în toate nuanțele. Cel mai potrivit model pentru vară are multă culoare și te duce cu gândul la vacanță: pantalonii scurți cu imprimeuri. Află cum să îi porți și ce modele te avantajează.
Ai de ales dintr-o varietate de imprimeuri, de la animale în miniatură la peisaje de vară, figuri geometrice sau flori. Găsești și în magazinele de la noi astfel de modele, însă trebuie să ții cont de câteva lucruri, atunci când alegi perechea de pantaloni potrivită pentru tine.
Pentru un look stylish, evită pantalonii cu imprimeu din bumbac sau cu o bandă elastică în talie, pentru că vor arăta ca pijamalele de vară. Când alegi modelul, asigură-te că nu seamănă cu draperiile din sufragerie sau cu lenjeria de pat. Dacă pantalonii scurți cu imprimeuri au buzunare largi, îți vor da un aer dezordonat.
Când nu știi ce model să alegi, încearcă unul simplu, cu dungi, buline sau figuri geometrice în două culori. Nu ai cum să dai greș. Fii atentă la accesorii! Pantalonii vor atrage toată atenția, iar dacă adaugi zeci de brățări și coliere, vei strica ținuta. Dacă optezi pentru un model foarte larg, vei arăta cu câteva kilograme mai mare, așa că poartă pantaloni care curg ușor pe lângă picior.
Vezi în galeria foto șase moduri în care poți purta pantalonii scurți cu imprimeuri.
Foto Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter