Cum să porți combinația alb-negru. Inspiră-te de la vedete

De Consuela Stratulat, pe

Karl Lagerfeld a spus odată că „ținutele alb-negru arată modern, indiferent de ce înseamnă acest cuvânt”. Ținutele în această combinație de culori arată extrem de chic și elegant, așa că nu este de mirare că vedetele le adoră. Află cum să te îmbraci în alb și negru și să fii elegantă.
Indiferent că porți o rochie albă cu pantofi negri sau o bluză albă și pantaloni negri, este greu să dai greș cu această combinație nemuritoare. Când alegi o astfel de ținută, nici nu trebuie să te gândești prea mult la accesoriile pe care ai să le porți, pentru că aceste culori merg cu orice.
O fustă neagră sau o pereche de pantaloni în această culoare este combinația clasică de alb-negru. Pe lângă faptul că arată extrem de chic, picioarele tale vor părea mai subțiri, dacă vei purta negru. Asigură-te întotdeauna că bluza este albă ca zăpada și este perfect călcată. Dacă vrei o pată de culoare, completează-ți ținuta cu o jachetă sau un cardigan în orice culoare. Ines de la Fressange a ales tot o jachetă neagră și a fost extrem de elegantă.
Cum să porți combinația alb-negru. Inspiră-te de la vedete
Dacă ești ceva mai curajoasă, optează pentru imprimeuri alb-negru, așa cum a făcut Olivia Palermo. Modelele de pe haine vor sparge monotonia care ar putea apărea într-o combinație mai cuminte.
Cum să porți combinația alb-negru. Inspiră-te de la vedete
Vei fi cu adevărat răvășitoare dacă îți vei combina ținuta alb-negru cu accesorii aurii. Bianca Brandolini a optat pentru o curea aurie în talie și a arătat fabulos.
Cum să porți combinația alb-negru. Inspiră-te de la vedete

Trucuri de care să ții cont când porți combinația alb-negru

Combinația alb-negru arată bine pe orice tip de siluetă. Negrul subțiază, așa că poartă-l în zonele în care vrei să ascunzi kilogramele în plus. Un bust mic, de exemplu, poate fi ascuns cu un top negru cu imprimeuri albe, pentru a crea impresia de volum.
Aceste culori pot fi purtate în orice loc și cu orice ocazie, de la petreceri aniversare, la nunți sau întâlniri de afaceri. Ține, însă, cont că accesoriile sunt esențiale când porți o astfel de combinație, pentru că altfel riști să fii confundată cu o ospătăriță.
Vezi în galeria foto cum poartă vedetele combinația alb-negru.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter