Cum să porți dungile în această toamnă

De Consuela Stratulat, pe

Mai sunt doar câteva săptămâni călduroase, așa că este momentul potrivit să îți pregătești garderoba de toamnă. Din fericire pentru tine, nu trebuie să renunți la hainele de vară, pentru că le poți purta și în sezonul următor. Piesele în dungi, de exemplu, vor rămâne un must-have, așa că află cum să le adaptezi pentru zilele mai răcoroase.
Piesele un dungi sunt un must-have pentru orice fashionistă. Dacă vara le poți purta singure, toamna trebuie să le combini cu o jachetă sau un cardigan.

Combină imprimeurile!

Chiar dacă zilele sunt ceva mai posomorâte toamna, nu înseamnă că așa trebuie să fie și ținutele tale. Poartă clasica bluză în dungi cu o pereche de pantaloni scurți cu buline și completează ținuta cu o jachetă care să aibă lungimea pantalonilor. Alege o pereche de teniși sau espadrile și vei arăta grozav!
Cum să porți dungile în această toamnă
Dacă vrei să combini imprimeurile într-o manieră ceva mai elegantă, poți purta bluza în dungi cu o fustă cu imprimeu floral, de exemplu, și un sacou. O pereche de pantofi cu toc îți va da aerul glam de care ai nevoie.
Cum să porți dungile în această toamnă

Poartă dungi cu piese simple

Dacă vrei un look relaxat, jeanșii și o bluză în dungi sunt tot ce ai nevoie. Adaugă un trench și o pereche de pantofi cu imprimeuri și ai obținut o ținută perfecta pentru toamnă.
Cum să porți dungile în această toamnă
Toamna este momentul potrivit să porți botinele biker. Merg perfect cu o fustă de piele, o bluză în dungi și o jachetă masculină sau un hanorac.
Cum să porți dungile în această toamnă

Fii elegantă în dungi

Pantalonii în dungi nu sunt de neglijat nici în această toamnă. Ține minte că dungile alb-navy-blue arată perfect lângă roșu sau alte culori aprinse. Noi își propunem să porți pantalonii în dungi cu o pereche de pantofi roșii și un pulover tras peste o cămașă. Este o ținută perfectă pentru birou, dar o poți purta în orice moment al zilei.
Cum să porți dungile în această toamnă
Foto Shutterstock.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter