Moduri în care poți purta rochia tip furou

De Consuela Stratulat, pe

Rochia tip furou nu mai este o piesă vestimentară pe care să o porți doar în casă, ci a devenit una dintre tendințele acestei veri. Fashionistele o poartă cu accesorii simple sau cu un tricou pe deasupra și arată grozav. Pentru că știm că poate fi un pic intimidant să porți pe stradă o rochie creată pentru a dormi în ea, ne-am gândit să te ajutăm. Vezi cum poți purta rochia tip furou.
Rochia tip furou poate fi purtată atât vara, cât și toamna, când o poți combina cu un sacou supra-dimensionat sau cu pulovere. Posibilitățile sunt nelimitate!
Rochia tip furou este sexy, dar dacă vrei să o cumințești, transform-o într-o fustă. Trage un tricou sau o cămașă pe deasupra, astfel încât să dai doar o idee despre ce porți. Vei fi, în continuare, sexy, dar vei putea purta ținuta și în timpul zilei.
Moduri în care  poți purta rochia tip furou

Poartă rochia tip furou cu accesorii simple

Zilele fierbinți de vară sunt momentul ideal să porți rochia tip furou. Alege o culoare specifică anotimpului, cum ar fi galben sau roz pal. Nu exagera cu accesoriile și completează ținuta cu o pereche de pantofi nude. Vei arăta simplu și sofisticat!
Moduri în care  poți purta rochia tip furou

Leagă o cămașă peste rochia tip furou

Pentru un aer rebel, leagă o cămașă în talie, peste rochia tip furou. Completează ținuta cu o geantă pe umăr și botine și vei fi cea mai cool!
Moduri în care  poți purta rochia tip furou

Rochia furou și un cardigan

Rochia furou este o alegere perfectă pentru petrecerile de vară, mai ales dacă o porți cu un cardigan. Nu îți fie teamă să alegi un pulover în nuanțe aprinse, dar optează pentru accesorii cât mai simple.
Moduri în care  poți purta rochia tip furou

Geaca de piele și rochia tip furou

Geaca de piele și rochia tip furou sunt o combinație extrem de provocatoare. Poartă această ținută cu sandale cu barete când este cald afară, iar în zilele răcoroase, schimbă-le cu botine. Este un outfit potrivit pentru seară!
Moduri în care  poți purta rochia tip furou

Rochia tip furou și piesele supra-dimensionate

Rochia tip furou este extrem de feminină, iar combinată cu piese masculine, va arăta grozav. Vara, optează pentru sandale cu barete late și o jachetă bărbătească. Toamna, alege botine și o pălărie mare și vei atrage toate privirile!
Moduri în care  poți purta rochia tip furou
 
 
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter