Trucuri vestimentare de care să ții cont când ieși în oraș

De Consuela Stratulat, pe

Ți s-a întâmplat vreodată să ieși din casă cu impresia că arăți perfect, iar când te-ai văzut în prima oglindă, să regreți alegerile făcute? Nu ești singura, iar pentru a evita astfel de momente, îți spunem noi câteva trucuri de care să ții cont data viitoare când ieși în oraș.
O ținută reușită începe cu lenjeria potivită. Un sutien ales cum tebuie te va ajuta să pari mai slabă și îți va îmbunătăți silueta. În plus, rochiile mulate arată dezastruos fără perechea potrivită de bikini, așa că mare atenție la alegerile pe care le faci.

Nu expune prea multă piele

Nu trebuie să te acoperi din cap până în picioare, dar întotdeauna ai de câștigat dacă lași și imaginația să își facă treaba. De exemplu, dacă vei purta ceva scurt, nu îți dezvălui decolteul. Dacă bustul este punctul tău forte și vrei să îl expui, atunci acoperă-ți picioarele. Mai important decât să arăți că ai forme este să demonstrezi că ai clasă!

Ține cont de forma corpului

În loc să urmezi orbește tendințele, alege haine care se potrivesc cel mai bine siluetei tale. Lucruri care arată bine în vitrine sau pe prietenele tale ar putea să se așeze diferit pe tine. Informează-te, înainte, în legătură cu forma corpului pe care o ai și îmbracă-te adecvat!

Când ai îndoieli, apelează la pantofii nude

O idee bună și practică este să investești într-o pereche de pantofi nude. Când nu ai idee ce încălțăminte să alegi, pantofii nude sunt cea mai bună variantă. Merg cu aproape orice și îți vor alungi picioarele și subția silueta. Ce poți să îți dorești mai mult!

Probează întotdeauna înainte să cumperi

Nu fi victima modei și probează înainte să cumperi ceva! Oricât de bine ar arăta o rochie pe manechin, pe tine se va așeza altfel. Îți ia câteva minute să probezi și vei economisi bani pe care îi poți investi în ceva ce chiar ți se potrivește.

Geanta potrivită salvează o ținută

Forma corpului tău este importantă și atunci când alegi o geantă. Nu te va face mai slabă, dar dacă alegi modelul potrivit siluetei tale, va fi un plus pe care îl va aduce întregului look. De exemplu, dacă ești mică de înălțime, evită gențile supra-dimensionate și alege modele mici.

Îmbracă-te pentru tine

Cel mai important aspect de care trebuie să ții cont, înainte să ieși în oraș, este să te îmbraci pentru tine și nu pentru ceilalți. Astfel vei avea încredere în tine, iar atitudinea potrivită este cel mai sexy accesoriu!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter