Cele mai excentrice apariții la Elle Style Awards 2022. Cum s-au îmbrăcat vedetele pe covorul roșu

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 16 decembrie 2022, 11:38

A fost seară de gală la aniversarea celor 25 de ani de existență a revistei de modă ELLE România. Cele mai stilate celebrități din țară au fost premiate la Gala Elle Style Awards 2022, care s-a desfășurat marți seara la Palatul Parlamentului.

Zeci de vedete și-au etalat ținutele spectaculoase pe care le-au ales pentru această gală, dress codeul evenimentului fiind „Be yourself waring your black suit”.

Apariții de senzație ale vedetelor la Elle Style Awards 2022

Printre cei care și-au ridicat trofeele seara trecută se numără WRS, Delia, Alexandra Crăescu sau Raul Tișa. Cu toate acestea, indiferent că au obținut sau nu un premiu, vedetele au avut grijă ca ținuta lor de pe covorul roșu să fie una impecabilă.

Pentru eveniment, vedetele din showbizul românesc, cu mici excepții au optat pentru ținute de culoare neagră, care să respecte dress-code-ul propus de organizatori.

Citește și: People’s Choice Awards 2022, cele mai spectaculoase apariții pe covorul roșu. Lista câștigătorilor

INNA a fost una dintre prezențele care au atras atenția la gala de la Palatul Parlamentului. Cântăreața a uimit invitații prin ținuta pe care a decis să o poarte. La fel a făcut și Ruxi, fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Și Bella Santiago, fosta câștigătoare de la X Factor a reușit să acapareze atenția celor din jur, iar WRS, fostul reprezentant al României la Eurovision și Radu Itu au demonstrat că nici bărbații nu sunt mai prejos când vine vorba de stil.

Lista invitaților a fost completată de Laura Giurcanu, Corina Sucarov și Corina, care a decis să nu poarte o ținută neagră ci a ales o rochie argintie, sclipitoare, iar ca accesoriu principal a folosit o perucă roșcată.

De departe însă, o ținută care a întors toate capetele pe covorul roșu a fost cea pe care a adoptat-o BISHHE, fashion designer și make-up artist. Aceasta a decis ca pe lângă costumul pe care l-a purtat să își acopere și fața.

Premianții Galei Elle Style Awards 2022

Irisha a avut și ea o apariție extravagantă la ELLE Style Awards. Tânăra a-a afișat la gală purtând în locul unei bluze o curea. Accesoriul a fost pus în jurul bustului, pentru a acoperi părțile intime. Corina Sucarov a purtat o ținută inspirată parcă din serialul fenomen Wednesday. Tânăra a accesorizat toul cu accesori de culoare neagră și o pereche de ștrampi tip plasă.

Gina Chirilă a decis să poarte pe covorul roșu de la Palatul Parlmanetului o ținută care să îi pună formele în evidență. O rochie neagră, lungă cu o crăpătură mai mult decât evidentă. Aceasta a folosit ca și accesoriu principal o pălărie de aceeași culoare.

Seara în care vedetele au strălucit pe covorul roșu s-a încheiat cu premierea celor care au câștigat categoriile la care au fost nominalizați. Astfel, câștigătorii ediției din 2022 au fost desemnați, după cum urmează:

  • Irina Magda – cel mai bun model
  • Delia – Best Female Artist
  • WRS – Best Male Artist
  • Raul Tișa – Best Hairstylist
  • Alexandra Crăescu – Best Make-up Artist
  • Raluca Mărgescu – cel mai bun fotograf al anului
  • Alina Morar, House of Compulsion, – cel mai bun designer
  • Medeea Ene – cel mai bun tânăr designer,
  • Irina Rimes – premiul pentru stil personal

Premiul pentru cel mai bun brand românesc a revenit brand-ului MURMUR

Sursa foto: Elle

La reuşita petrecerii au contribuit sponsorii acestui eveniment: Retro Future inspired by Coca Cola Zero, Forcapil, Parsa Beauty, Perwoll, Raffaello, Revox, Teilor.

Ne-au fost alături și partenerii noștri: Alexandrion Flavours, Brâncoveanu Vinars, Byzantium, Kingsbury, Kreskova, Musik Sound, Purple Flowers.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter