Cate Blanchett, apariție strălucitoare pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Roma FOTO

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 22 octombrie 2018, 10:41
Actrița Cate Blanchett a avut o apariție strălucitoare, vineri seară, pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Roma.

Deși toate aparițiile ei sunt pline de farmec, de data aceasta Cate a furat luminile reflectoarelor cu rochia sa neagră cu nuanțe aurii ce i-a pus în evidență silueta.

Cate Blanchett, apariție de senzație în Italia

Blanchett se află în Italia pentru a prezenta „The House with a Clock in Its Walls”, o poveste de magie și horror, în regia lui Eli Roth. Actrița concurează cu acest film la Festivalul de la Roma ce se va încheia pe 28 octombrie.

Cate Blanchett, apariție strălucitoare pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Roma FOTO

Actrița australiană a profitat de trecerea sa prin Roma pentru a se întâlni cu publicul care, fascinat, i-a ascultat anecdotele și amintirile din cei peste 20 de ani de carieră cinematografică.

În momentul în care a urcat pe scenă, Cate Blanchett s-a schimbat într-un costum cu sacou negru. Cate a rememorat debutul său la teatrul din Sydney pe când avea 25 de ani.

Cate Blanchett, apariție strălucitoare pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Roma FOTO

În timpul evenimentului au fost proiectate câteva scene din câteva din filmele sale, precum „The Curious Case of Benjamin Button” și „Carol”, unde a interpretat rolul unei lesbiene.

Catherine Élise „Cate” Blanchett este o actriță și director de teatru din Australia. Blanchett este câștigătoare a numeroase premii, printre care două premii Oscar, trei Globuri de Aur, trei premii BAFTA, trei premii Screen Actors Guild, precum și un premiu pentru interpretare feminină (Volpi Cup) în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția.

Între 1998 și 2010 Blanchett a fost nominalizată de cinci ori la Premiul Oscar.

Citește și: Ținutele vedetelor la gala Elle Women in Hollwood

Citește și: Ținuta neașteptată a lui Carmen Iohannis, în vizită la Episcopia Română din Italia

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter