Poze: Ce au făcut vedetele din România în weekend!

De Erika Chivu, pe Ultimul update Luni, 28 februarie 2022, 12:04

Vedetele au întâmpinat primul weekend cu adevărat călduros cu o mulţime de planuri. Vezi cine a fost la grătar, cine s-a plimbat cu bicicleta şi cine a fost la zoo.
Prin intermediul paginilor de Facebook vedetele şi-au ţinut fanii la curent cu tot ce au făcut în acest weekend. Hai să vedem cine ce a făcut!
Odată cu primăvara, reapar bicicletele în parcuri şi pe străzi. Iar pe unele din ele poţi vedea chiar vedetele tale preferate. Dana Rogoz şi Diana Dumitrescu au ieşit la plimbare pe două roţi în acest weekend.
Diana Dumitrescu: „Pasiunea de la începutul relaţiei sa stins”
diana dumitrescu

Ieri am mers prin tot oraşul cu bicicletele… azi ne refacem„, a scris pe Facebook Diana, care s-a plimbat împreună cu soţul ei, Ducu Ion. Dana Rogoz s-a plimbat prin pădure şi a ales şi o ţinută foarte frumoasă, numai bună pentru un weekend însorit.

Laura Cosoi nu a spus exact unde şi-a petrecut weekendul, dar cert e că s-a lăsat cu miros de grătar încins. Cine nu ţine post este invitat la gratar!„, a scris ea.

Foto: Laura Cosoi, nemachiată. Cum îi stă?

laura cosoi

Andreea Bănică a petrecut ziua de sâmbătă împreună cu familia, la grădina zoologică. „Ce zi frumoasă astăzi! Plec la grădina zoologică, am program frumos„, a scris ea pe reţeaua de socializare. Ne place ţinuta Andreei, numai bună pentru un weekend relaxant – colanţi animal print, top alb şi cămaşă din denim.

andreea banica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter