Bianca Drăguşanu, sexy şi misterioasă pe podiumul de modă. Uite cum arată!

De Adina Radu, pe

Chiar dacă nu mai lucrează la nicio televiziune, Bianca Drăguşanu nu stă degeaba. Aseară a fost vedeta unei prezentări de modă, iar dovada a fost postată pe Facebook.
În poza postată pe pagina de Facebook a Biancăi Drăguşanu, vedeta apare pe podiumul de modă, într-o ipostază sexy şi misterioasă.
Rochia neagră, decoltată şi mulată îi dă un aer de divă, lucru pe care l-au observat şi cei prezenţi în clubul faimos unde s-a ţinut prezentarea.
Şi aşa am încheiat ziua de azi…şi nu e atât de uşor cum pare! Noapte bună cu drag… doar eu!„, a scris Bianca pe reţeaua de socializare. Evident, ea nu este la prima experienţă de acest gen, având la activ atât şedinţe foto, cât şi multe apariţii în prezentări de modă, pentru fostul ei iubit, Cătălin Botezatu, dar şi pentru alţi designeri, inclusiv străini.
Poze: Bianca Drăguşanu, vacanţă exotică în costum de baie

Bianca Drăguşanu a devenit faimoasă în urma relaţiei cu Cătălin Botezatu, fiind cunoscută la început ca „Blonda lui Bote”, însă a dovedit că poate rămâne în atenţia publicului şi după despărţirea de acesta. Acum, Bianca are o relaţie cu prezentatorul rubricii meteo, Victor Slav.

Vezi mai multe poze cu Bianca Drăguşanu pe podiumul de modă în galeria foto. CLICK AICI!
bianca dragusanu

CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!
http://on.fb.me/XeIJVO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter