Andreea Berecleanu, muză pentru designerul Adrian Oianu

De Viva.ro, pe

Andreea Berecleanu a acceptat provocarea lui Adrian Oianu de a deveni imaginea colecţiei Romanian Punk. Muza şi designerul povestesc cum a început prietenia lor şi care sunt valorile în care cred amândoi.
Andreea şi Adrian se cunosc demult, dar au devenit prie­teni de curând. Pe ea o atrag creaţiile lui autentice, iar pe el natura­leţea ei. În plus, amândoi sunt cafegii înrăiţi. I-am găsit la atelierul lui Adrian povestind şi savurând câte o cafea. „Adrian chiar se pricepe la ghicit în cafea. Am aflat întâmplător, asta după ce mi-a făcut o cafea la ibric, cu zaţ mult. Şi ne-am gândit atunci: nu e păcat de atâta zaţ? Şi uite aşa, aflu la el la atelier ce audienţe voi avea a doua zi!“, glumeşte Andreea.
De când vă cunoaşteţi?
Andreea: În 1995 sau 1996, lucram amândoi la Media Pro, dar în departa­mente diferite. Ne-am cunoscut tangenţial, ne vedeam la diverse eveni­mente, dar nu eram prieteni apropiaţi.
Adrian: Acum vreo 2-3 ani am început să comunicăm prin Catrinel (Catrinel Chiriac, PR-ul lui Adrian – n.r.), care insista ca Andreea să vină la atelier… simţeam că ni se potriveşte, că avem multe afinităţi.
Vezi continuarea pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter