Uite ce cuplu frumos! Andreea Bălan şi Keo, la Premiile RadioRomânia

De Erika Chivu, pe

Andreea Bălan şi iubitul ei, Keo, au fost împreună în acest weekend la Premiile Muziale RadioRomânia, eveniment ce a recompensat cei mai valoroşi artişti ai momentului.
Nu-i aşa că le stă bine împreună? Andreea Bălan şi Keo au fost unul din cele mai admirate cupluri la Premiile Muzicale RadioRomânia.
Cei doi au fost foarte frumoşi în ţinute elegante şi moderne care li s-au potrivit de minune. Andreea a fost superbă într-o rochie din dantelă albă cu decolteu adânc şi mâneci trei sferturi. Creaţia feminină şi romantică a fost accesorizată cu o pereche de pantofi în stil rock cu ţinte.
Keo a purtat şi el ţinte pe pantofi şi curea, ţinuta lui fiind una simplă, în alb şi negru.
Imaginea cu cei doi a fost postată pe Facebook de Andreea Bălan, care l-a susţinut pe iubitul ei la eveniment. „Acum la premiile muzicale RadioRomânia, Leo a luat premiu cu piesa Acasă. L-am susţinut cu aplauze multee”, a scris Andreea.
RadioRomânia i-a mai premiat, printre alţii, pe Loredana, marius Moga, Vunk, Connect-R, Smiley. Ştefan Bănică Jr a primit premiul pentru „Artistul Anului 2012”, plus încă două trofee pentru cel mai bun cântăreţ şi cel mai bun album pop.
andreea balan
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter