Alexandru Ciucu participă la Premiere Vision Paris

De Diana Zagrean, pe

Alexandru Ciucu participă, începând de joi, 20 septembrie, la Premiere Vision, cea mai mare expoziţie de modă de la Paris.
Cunoscutul designer de costume masculine premium doreşte ca, prin prezenţa lui la eveniment, să aducă în România cele mai noi apariţii în domeniul materialelor de calitate, cu care îşi va realiza viitoarele sale creaţii vestimentare.
Printre acestea şi ţesături cu fir de platină, praf de jad sau din păr de vicună, dar şi noi variante ale celor din lână S’160, lână cu mohair, mătase brocart, tweed, lână cu mătase sau in cu mătase.
Din acest tip de materiale de calitate a fost realizată şi cea mai nouă colecţie de costume semnată Alexandru Ciucu, „L’Homme. Roi 2012”, care a fost prezentată cu mare fast şi la Hotel du Paris din Monte Carlo.
Alexandru Ciucu a participat zielele trecute şi la renumitul târg Unica din Milano, unde s-a întâlnit cu partenerii lui de afaceri, reprezentanţii Holland&Sherry, Cerutti şi Loro Piana, precum şi cu Alessio Ferracin, reprezentantul Zegna-ţesături pentru România.
Aceştia sunt principalii furnizori ai designerului, iar la Milano au avut ocazia să se reîntâlnească pentru a semna noi parteneriate pentru piaţa din România.
Alexandru Ciucu deţine cel mai mare atelier de costume masculine Premium din România. Creaţiile sale vestimentare sunt apreciate, mai nou, şi peste hotare, în special pe Coasta de Azur, singurul loc din Europa care reuneşte elitele mondiale din toate domeniile: reprezentanţi ai monarhiilor, oameni de afaceri, actori, artisti, oameni politici, designeri şi sportivi.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter