Alexandra Dinu: “Nu m-am simţit pregătită să fac pasul spre altar”

De Unica.ro, pe

Alexandra Dinu face dezvaluiri in premiera despre separarea de logodnicul ei, Andrea Rizzoli.
Duminica, 7 aprilie, in cadrul emisiunii “D – Paparazzi”, prezentata de Adelina Pestritu, la Kanal D, Alexandra Dinu face dezvaluiri in premiera despre separarea de logodnicul ei, Andrea Rizzoli.
Venita in Romania pentru o sedinta foto de senzatie, frumoasa actrita a clarificat, in exclusivitate pentru “D – Paparazzi”, motivul separarii de magnatul italian.  “Aveam o relatie care dura de 5 ani , insa eu nu m-am simtit pregatita sa fac pasul spre altar… ”, a declarat Alexandra Dinu.
Vedeta a povestit si despre experientele prin care a trecut pentru filmarile serialului ”Rosso San Valentino”,  productia ce va avea premiera in Italia pe 16 aprilie.  Alexandra Dinu a fost nevoita sa faca o schimbare de look radicala de dragul partiturii sale actoricesti. “Momentul in care mi-au taiat parul a fost un soc pentru mine!”, a spus vedeta.
Mai multe despre  motivele ce au dus la despartirea dintre Alexandra Dinu si Andreea Rizzoli, in ce relatii se afla cei doi acum, la aproape un an de la separare, veti afla urmarind “D-Paparazzi”, duminica,  incepand cu ora 19.45,  la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter