Noul accesoriu preferat al vedetelor: clutch-ul roz!

De Diana Sorescu, pe

Tot mai multe vedete de la Hollywood devin fan al unui articol extrem de trendy! E vorba despre clutch-ul roz, un item îndrăzneţ şi surprinzător, care aduce culoarea oricărei ţinute.

Clutch roz

Dacă până acum ceva timp era considerat prea îndrăzneţ, odată cu avalanşa culorilor neon a trecut în categoria accesoriilor must have.

Vedetele poartă clutch-ul roz atât la evenimente de covor roşu, dar şi la plimbare sau shopping, asortat la ţinute casual.

Lucy Liu poartă un clutch lung, roz, stropit cu pete negre şi decorat cu o cataramă metalică, care se combină perfect cu rochia alb cu negru, cu revere.

Ce ţinută fresh, de vară! Miranda Kerr arată fabulos în rochia bleu pal, drapată, mixată cu un clutch fuchsia din piele lăcuită şi pantofi nude. O alegere rafinată, demnă de un supermodel.

Olivia Palermo ne-a obişnuit cu ţinutele ei superbe, melanj de elemente inedite care se completează perfect. Vedeta şi-a asortat clutch-ul roz cu volănaşe la o rochiţă fluidă cu buline, înnobilată cu un colier statement şi cu centură din piele împletită. Sandalele cu imprimeu de piton vin în completarea look-ului.

Şi simpatica actriţă Jayma Mays are un outfit tineresc şi colorat, numai bun pentru o petrecere de vară! Ea a mixat o rochiţă tube, cu linii multicolore, cu o pereche de pantofi nude, clutch cutie box roz şi unghii corai! Inspirat!

Ţie îţi place? Ai purta un clutch roz intens?

Noul accesoriu preferat al vedetelor: clutch-ul roz!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter