De 8 Martie, Geanina Ilieş a primit cel mai frumos cadou! Vezi de la cine!

De Unica.ro, pe

Geanina Ilieş a primit cel mai frumos cadou de 8 martie: un mărţişor şi o felicitare. Însă important este de la cine le-a primit!
Micuţul Patrick, în vârstă de şase ani şi jumătate, fiul Geaninei Ilieş, a confecţionat un mărţişor şi a desenat o felicitare, pe ambele dăruindu-le mamei sale cu ocazia Zilei Femeii, alături de un coşulet cu flori de primăvară.
Faptul că cel mic a acordat timp şi o atenţie deosebită realizării acestor obiecte a impresionat-o mult pe frumoasa prezentatoare de la Antena 1.
geanina ilies
Mi-a spus să pot tot anul mărţişorul pentru că a suflat pe el cu o magie şi că o să îmi poarte noroc. Are o imaginaţie bogată şi mă bucur tare mult când intru ca personaj în poveştile lui. Înseamă că ocup un loc foarte important în viaţa lui”, declară Geanina.
Frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1 se declară o mămică fericită. “Cel mai frumos cadou pe care îl primesc zilnic este zâmbetul lui. Iar fiecare mamă ştie, cred, despre ce spun. La mulţi ani tuturor mămicilor şi femeilor!”, adaugă Geanina Ilieş.
geanina ilies

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter