6 ţinute casual de iarnă, purtate de vedete. Inspiră-te!

De Diana Sorescu, pe

Divele nu poartă mereu rochii de seară şi pantofi cu toc. În timpul liber sunt femei absolut normale, care poartă căciuli şi ghete, mai ales cu frigul de afară.

Ţinute de iarnă

Jennifer Lopez a adoptat un look relaxat, dar preţios, compus din jeanşi, pulover tricotat nude, botine şi botine cu inserţii snake skin. Haina cu blană luxoasă şi bentiţa cu cristale au conferit un aer glam unui outfit de iarnă.
Ţinuta pe care a mizat Nicole Richie e numai bună de purtat! Leggings negri, botine cu toc gros, o blană de calitate, şal amplu şi căciulă din angora.
6 ţinute casual de iarnă, purtate de vedete. Inspiră-te!
Dacă nu ai recunoaşte-o, ai zice că e o puştoaică ce hoinăreşte la shooping! Taylor Swift a abordat o ţinută absolut normală, cu pulover verde mentă, palton, cizme şi căciulă! De urmat!
Gisele Bundchen e simplă şi elegantă într-un ansamblu all black. Îmi place paltonul cambrat şi felul în care şi-a prins coada!
6 ţinute casual de iarnă, purtate de vedete. Inspiră-te!
Dacă nu ai idee cum să te îmbraci la birou când afară e atât de frig, inspiră-te de la Liv Tyler! Puloverul gros mov roial, cu irişi, este superb!
Sarah Jessica Parker a lăsat puţin trendurile în favoarea unei ţinute călduroase şi comode de iarnă! Geacă lungă, jeanşi boyfriend, ghete camel, o căciulă tricotată şi o atitudine foarte relaxată! Îmi place!
Tu cum te îmbraci zilele astea?
6 ţinute casual de iarnă, purtate de vedete. Inspiră-te!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter