6 rochii în culori vibrante. Ce alegi pentru Revelion?

De Diana Sorescu, pe Ultimul update Luni, 28 februarie 2022, 12:11

Paleta cromatică în trend este foarte variată, aşa că, de Revelion, ne permitem să alegem o mulţime de rochii minunate. Tu ce culoare ai decis să porţi? Inspiră-te şi din propunerile noastre!

Rochii colorate

Zoe Saldana poartă o superbă rochie maxi minimalistă, de un verde jad. Creaţia preţioasă stropită cu paiete este extrem de elegantă, demnă de un Revelion cu stil.
Jessica Alba a mizat pe tangerine! Rochia cu corset şi fustă drapata cu croi A este foarte chic, iar pantofii şi colierul regal se mixează perfect.
6 rochii în culori vibrante. Ce alegi pentru Revelion?
Rochia pe care o poartă Blake Lively este ideală pentru o petrecere explozivă, unde tu să fii diva serii! Alege mini, alege volumetrii şi albastru cobalt!
Pentru acelea dintre voi care preferă stilul retro, puţin mai cuminte, rochia galbenă a frumoasei Taylor Swift poate fi talon. Satinul şi pantofii roşii transformă look-ul în unul de gală.
6 rochii în culori vibrante. Ce alegi pentru Revelion?
Superbă în mov roial! Selena Gomez a ales o rochie mini petrecută, înnobilată cu o centură preţioasă. Clutch-ul şi pantofii argintaţi se potrivesc la fix!
Rochia roşie este varianta clasică şi infailibilă pentru petrecerile de Crăciun şi Revelion. Inspiră-te de la Camila Alves şi alege o rochie mulată, midi, cu inserţii satinate, pe care condimenteaz-o cu accesorii şi bijuterii preţioase.
6 rochii în culori vibrante. Ce alegi pentru Revelion?
Tu ce porţi de Revelion? Te-ai decis ce culoare?
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter