4 vedete, rochii identice Marchesa. Care e mai sexy?

De Diana Sorescu, pe

Că vedetele adoră creaţiile Marchesa, asta o ştim! Kelly Rowland nu se sfieşte să poarte aceeaşi rochie ca Ashanti, nici Demi Moore ca Georgina Chapman. Care e mai sexy?

Rochii identice

Rochiile

–    Kelly Rowland a luat parte, zilele trecute, la premiile BET 2011. Diva a purtat o superbă rochie fuchsia de la Marchesa, piesă pe care şi Ashanti a îmbrăcat-o cu ceva vreme în urmă. Rochia midi este decorată cu o linie şerpuită de volane bufante şi face parte din colecţia Notte.
–    Georgina Chapman este parte din brandul Marchesa, aşa că alegerea ei este evidentă. Rochia elegantă roz, cu broderie asimetrică şi trenă voluminoasă, a fost purtată şi de Demi Moore la un eveniment monden.

Accesorii

–    Kelly a combinat creaţia Marchesa cu o pereche de sandale nude, cu decupaje sexy, plus bijuterii preţioase, cu diamante. La acceaşi rochie, Ashanti a mixat sandale argintii cu breteluţă pe gleznă şi bijuterii de lux.
–    Dacă nu le-ai privi cu atenţie, n-ai recunoaşte din prima care-i Demi şi care-i Georgina! Ambele sunt foarte frumoase, au părul la fel şi siluete asemănătoare. Cât despre rochia roz, Demi a asortat-o unei perechi de pumps metalici, pe când Georgina unor pantofi nude, cu şiret.

Votează! Care divă a purtat mai bine creaţiile Marchesa?

4 vedete, rochii identice Marchesa. Care e mai sexy?

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter