Actrița Demi Moore are un nou iubit. Cine este bărbatul

De Adelina Duinea, pe

După anunțul că fostul ei soț, actorul Bruce Willis (67 de ani), suferă de afazie, Page Six a dezvăluit cu cine formează Demi Moore (59 de ani) un cuplu de mai multe luni. Noul iubit al actriței este cheful suedez Daniel Humm (47 de ani).

Actrița Demi Moore are un nou iubit. Cine este bărbatul

„Sunt foarte pasionali momentan. Daniel lucrează mult și din greu în propriul restaurant, Eleven Madison Park, dar, cu toate astea, își rezervă timp pentru cine romantice cu Demi”, a declarat o sursă, pentru Page Six.

Demi și Daniel au fost surprinși la începutul lunii martie la Săptămâna Modei de la Paris. Cuplul a stat în primul rând al prezentării colecției de Toamnă/Iarnă 2022/2023 a brandului Chloe, alături de fosta jucătoare de tenis Maria Sharapova (34 de ani) și de actrița Gugu Mbatha-Raw (38 de ani).

Restaurantul vegan al lui Humm are numeroase recenzii pozitive, inclusiv 5 stele din partea publicației New York Times, ocupând în 2017 locul întâi în topul celor mai bune restaurante din lume.

Nu-i de mirare că Demi și Daniel au devenit un cuplu, actrița creditând aspectul ei fizic întinerit unei diete raw-vegane.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Bruce Willis se retrage din activitate. Ce simptome are boala de care suferă actorul

Demi Moore a defilat pe podium la 58 de ani. „Îndeplinirea unui vis din adolescență…”

Dieta raw-vegană presupune excluderea din alimentație a tuturor produselor de origine animală, având la bază fructe, legume și plante bogate în nutrienți. În plus, regimul presupune consumul alimentelor în stare crudă sau gătite la temperaturi sub 40–48°C, notează CSID.

În 2019, Page Six dezvăluia în exclusivitate că Daniel forma un cuplu cu văduva lui Steve Jobs (n. 1955 – d. 2011), Laurene Powell Jobs (58 de ani), fiind neclar momentul în care perechea s-a despărțit.

Demi Moore a fost căsătorită de trei ori

În 1980, la doar 18 ani, Demi Moore s-a căsătorit cu muzicianul Freddy Moore care, la vremea aceea, avea 30 de ani. Cuplul a divorțat cinci ani mai târziu, în 1985. După despărțirea de primul soț, Demi s-a căsătorit cu actorul Bruce Willis, alături de care are trei fiice, Rumer (33 de ani), Scout (30 de ani) și Tallulah (28 de ani). Cuplul a divorțat în anul 2000, iar, în 2003, Demi a început o relație cu actorul Ashton Kutcher. Cuplul s-a căsătorit doi ani mai târziu, în 2005, și a divorțat în 2013.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter