4 gafe vestimentare făcute de vedete în ultima vreme

De Diana Sorescu, pe

Şi divele fac greşeli atunci când vine vorbe de alegerea hainelor. Iată 4 ţinute urâte purtate de curând de vedete. Nu-i aşa că Katy Perry gafează din ce în ce mai des la capitolul modă?

Gafe vestimentare

 
În ultima vreme, Katy Perry dezamăgeşte din ce în ce mai des când vine vorba de alegerile vestimentare. La premiile MTV EMA, cântăreaţa a mixat o rochie mini cu imprimeu naiv, o geacă de piele roz pal, cu ţinte, şosete şi botine multicolore.
De parcă nu era de ajuns, a completat totul cu un păr roz intens şi coafură pin up. Katy arată ca o bezea umană!
 
Nicole Polizzi, alias Snooki, este campioană la categoria ţinute urâte. La lansarea propriei cărţi (oare ce o avea de împărtăşit?), Nicole nu s-a îmbrăcat, s-a costumat! Rochie cu blăniţă, jambiere leopard, glugă de eschimos şi un machiaj extravagant. Snooki, Halloween-ul a trecut!
 
Julliette Binoche a încercat să adopte un look androgin, însă nu prea i-a reuşit. Costumul albastru cobalt este urât, este cu două numere mai mare, pantalonii atârnă inestetic, pantofii sunt mult prea masculini, iar actriţa nu este avantajată de acest stil. Cine s-a ocupat de imaginea ei la acel eveniment ar trebui concediat!
 
Kristen Stewart nu a stat niciodată bine la capitolul modă, iar săptămânile trecute a dat din nou greş atunci când a decis să combine o rochiţă elegantă cu o pereche de tenişi în carouri. Iar actriţa chiar trebuie să facă ceva urgent cu coafura ei, părul nu are nicio formă!
 
Ai mai observat şi alte dive îmbrăcate urât în ultima vreme?
 
4 gafe vestimentare făcute de vedete în ultima vreme
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter