Trucurile de frumusețe ale Melaniei Trump, dezvăluite de make-up artistul ei

De Mihaela Dobre, pe
Cu toate că în curând va împlini 47 de ani, Melania Trump nu își arată deloc vârsta. În spatele look-ului ei de inviat se află Nicole Bryl, make-up artistul ei de peste 11 ani.

Citește și – Stilul vestimentar al Melaniei Trump, o altfel de Prima Doamnă

Bryl a cunoscut-o pe Malania când aceasta avea doar 17 ani, iar după ce a machiat-o de-a lungul timpului pentru numeroase ședințe foto, evenimente mondene, interviuri televizate și campanii publicitare, acum make-up artistul dezvăluie toate secretele de frumusețe ale Primei Doamne.

Ten luminos

Bryl folosește anumite trucuri de machiaj pentru a se asigura că Melania Trump nu va trece niciodată neobservată. Un ten radiant și proaspăt nu se va pierde niciodată în mulțime!

Alege farduri de obraz în armonie cu nuanța tenului ei

Pentru un aspect natural, soția lui Donald Trump are grijă să aleagă întotdeauna un blush în concordanță cu nuanța tenului ei. Ea poartă cel mai des bluch în nuanță de piersică și trandafiriu.

Pune accentul pe ochi, ci nu pe buze

Având ochii într-o nunață impresionantă de albastru, nu este de mirare că make-up artistul alege să pună în valoare ochii Melaniei Trump. Preferă un machiaj de tip smockey eye în nuanțe cenușii în locul buzelor accentuate, cu o culoare

Rujul Melaniei Trump este mereu asortat cu ținuta pe care o poartă

Bryl dezvăluie că atunci când alege culoarea pentru buze, se bazează întotdeauna pe nuanța ținutei pe care Prima Doamnă de la Casa Albă o va îmbrăca. De asemenea, pe lângă ruj, Melania își aplică și un luciu de buze, pentru prospețime și senzualitate.

Citește și – 11 lucruri pe care nu le știai despre viața familiei prezidențiale la Casa Albă

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter