Trucul prin care îți usuci oja pe unghii instant

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 04 mai 2016, 14:50
Să îți faci mainichiura acasă poate fi un real chin, mai ales dacă ai două mâini stângi. Pe lângă faptul că nu reușești să aplici ca la carte lacul de unghii și realizezi, cu această ocazie, un ”tablou” de toată frumusețea și pe degete, nici uscarea nu este un proces mai ușor.

De cele mai multe ori, cele câteva minute pe care trebuie să le așteptăm pentru ca unghiile noastre să se usuce ni se par o veșnicie și exact în acel răgaz este musai să facem câte ceva. La finalul acțiunii constatăm cu stupoare că lacul de pe unghii nu a prins cum trebuie și ar fi necesară repetarea operațiunii. Alt chin, altă distracție!

Dacă aici îți arătam cum să realizezi o manichiură perfectă acasă, fără să îți murdărești unghiile cu ojă, în continuare îți vom arăta ce ai de făcut pentru ca lacul să se usuce într-o secundă.

Trucul este  la îndemâna oricui, prin care ne putem usca unghiile într-o secundă. Pentru ca manichiura ta să se usuce instant ai nevoie totuși de un produs mai deosebit. Este vorba despre spray-ul pentru gătit, care se găsește la unele hipermarketuri, dar și pe Internet.

Citește și: Greșeli de înfrumusețare pe care le faci zilnic

Ce ai de făcut?

Imediat după ce ai aplicat lacul pe unghii, pulverizează uleiul de gătit. Vei observa că se va forma o peliculă fină care va împiedica price impurități să ia contact cu manichiura ta.

Dacă nu reușești să găsești produsul în comerț, trebuie să știi căoți face și la tine acasă ceva asemănător. Ai nevoie de un recipient cu pulverizator, ulei de gătit, de măsline, argan, cocos, etc. în combinație cu puțină apă. Pune amestecul în sticluță și aplică de câte ori e nevoie conținutul pe unghii, după ce le-ai făcut cu ojă.

Citește și: Trucuri pentru o manichiură impecabilă făcută acasă

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter