Top 6 coafuri superbe purtate vara aceasta de vedete

De Diana Sorescu, pe

Vara nu s-a terminat, însă am zis să facem o retrospectivă a celor mai frumoase 6 coafuri purtate vara aceasta de dive. Împletituri, cocuri şi bucle, toate ne plac! Vouă?

Top 6

Cu un aer sexy, relaxat, de vară, Selena Gomez a cucerit pe toată lumea cu buclele ei  perfect definite! O coafură uşor de realizat, care avantajează pe oricine şi care face deliciul verii. Selena a plusat cu o pereche de cercei tip creolă, ce se potrivesc perfect cu onduleurile adorabile.

Coada fishtail a făcut senzaţie încă din primăvară, iar în sezonul fierbinte s-a menţinut în topul celor mai purtate coafuri. Un stil de a-ţi aranja părul ce merge şi la ţinute elegante, la casual sau sport, extrem de chic!

Părul lung, drept, dar cu vârfuri ondulate, de sirenă, este atât de romantic! Rihanna şi-a purtat deseori cosiţele roşcate aranjate în acest fel şi a devenit model pentru multe femei.

O altă coafură modernă şi trendy este coada ponytail prinsă foarte sus, pe un păr întins perfect. Jessica Szohr a ales acest stil, pe care l-a completat cu un breton rebel, tăiat asimetric. E foarte simplu să te aranjezi aşa, deci nu ezita. E în tendinţe!

Top 6 coafuri superbe purtate vara aceasta de vedete

Fără dubiu, coafurile cu împletituri au fost şi sunt senzaţia aceste veri. De la cosiţe împletite clasic, la cozi de sirenă, la coroniţe, şuviţe răsucite, cozi spic, fishtail sau cocuri decorate cu împletituri, toate sunt în vogă!

Pixie Lott a abordat o coafură cu aer bohemian, cu breton împletit şi păr cu aspect voit neglijent.

Cea de-a 6-a coafură care ne place este purtată de Jennifer Lopez: un coc sleek, accesorizat cu o bandă lată împletită. După cum ştiţi deja, cocurile stil balerină sunt must have în această vară: chic, practice şi feminine!

Top 6 coafuri superbe purtate vara aceasta de vedete

Tu ce coafură ai adăuga în acest top?

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter