Tendinţe toamnă 2011: părul în degrade

De Diana Sorescu, pe

Dacă ai chef de o schimbare de look dar nu vrei totuşi să fie radicală, alege părul vopsit în două nuanţe! E în tendinţe, e sofisticat, iar vedetele sunt înnebunite după stilul ombre!

Stil Ombre

Ce înseamnă să abordezi stilul ombre în materie de hairstyling? Înseamnă să îţi vopseşti părul în două nuanţe, în degrade!

Se poartă calota într-o culoare mai închisă, iar cealaltă jumătate de podoabă capilară din ce în ce mai deschisă, până la 5 tonuri la vârfuri!

Aşadar, dacă eşti brunetă, completează-ţi culoarea cu nuanţe dulci de maro caramel aşa cum a procedat Demi Lovato, iar dacă eşti şatenă mergi cu decolorarea până obţii un blond miere spre vârfuri. Pentru blonde există varianta revers, cu calota foarte deschisă şi jumătate de păr castaniu sau hazel.

Stilul ombre arată foarte bine indiferent de modul în care îţi vei aranja părul. Cu bucle, părul drept, cu coadă ponytail, coc sau împletituri, degradeul este foarte sofisticat şi sexy.

Dacă îţi place stilul ombre, fă o vizită la salon! Nu este indicat să încerci operaţiunea asta acasă, oricât de simplu ar părea! Doar un specialist poate aprecia nuanţa care ţi se potriveşte cel mai bine şi va şti cum să îţi coloreze sau decoloreze părul, după caz.

Aşadar, o să îţi porţi părul în degrade toamna aceasta?

Tendinţe toamnă 2011: părul în degrade

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter