Tendinţe în manichiură pentru primăvară

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Joi, 28 aprilie 2022, 15:59
Eşti curioasă să vezi care sunt cele mai cool trenduri ale următorului sezon, în materie de manichiură? Am selectat pentru tine principalele tendinţe pe care le-am văzut în prezentările colecţiilor de primăvară-vară 2015. Iată care sunt:

Roşul aprins

Manichiura în nuanţe de roşu aprins rămâne, aşa cum era de aşteptat, în continuare în tendinţe. Noi am văzut acest trend în colecţia Alexander McQueen.

Alexander McQueen

Nuanţele metalice

Nici manichiurile în nuanţe metalice nu sunt o noutate. Am văzut manichiuri în tonuri de argintiu la Creatures of the Wind.

Creatures of the Wind

Nude

Manichiurile nude sunt probabil cea mai practică alegere, mai ales pentru zielele săptămânii, la job. Am văzut astfel de manichiuri la Versace.

Versace

Roz bombon

Odată cu sezonul cald va trebui să îţi completezi colecţia de lacuri de unghii cu un lac roz bombon, precum cel propus de Moschino.

Moschino

Contraste

Una dintre cele mai inedite idei de manichiură pe care le-am văzut până acum vine de la Fyodor Golan. Manichiura semilună în nuanţe intense, contrastante, este de-a dreptul summerish!

Fyodor Golan

Nuanţe solare

În colecţia Bora Aksu manechinele au purtat manichiuri în nuanţe intense de oranj, care au atras privirile tuturor. Merită încercat acest trend!

Bora Aksu

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter