Strălucește ca o stea!

De Georgiana Constantin, pe
Petrecerile ce se vor ține lanț la final de an sunt cel mai bun prilej pentru a profita de machiajele cu texturi strălucitoare! Iată câteva reguli de bază de care să ții cont înainte de aplicare.

DO Ține cont de culoarea pielii. Îți sugerez să încerci nuanțe metalice de roz sau piersiciu pentru buze și obraji și alb-argintiu pentru pleoape, dacă ai tenul deschis, și auriu, cupru sau kaki, pentru pleoape, și coral pentru buze și pomeți, dacă ai tenul închis.

DO Alege produsele în funcție de vârstă. Mărimea particulelor strălucitoare din machiaj trebuie să fie invers proporțională cu vârsta. Dacă ești adolescentă, alege particule colorate mari; optează pentru sclipici subtil, dacă ai peste 25 de ani.

DON’T Aplică fard metalic pe frunte. Chiar dacă folosești numai un strop, tot va părea că ai pielea grasă. Scopul este să creezi un look angelic discret, nu să strălucești ca și cum ai emana radiații.

DO Luminează doar o trăsătură. Păstrează machiajul strălucitor doar pentru zona pleoapelor. Arată mult mai proaspăt decât licăririle care veneau de peste tot, din sezoanele trecute.

DO Machiajul smoky-eyes metalic. Pentru a obține acasă un machiaj cool , ai nevoie de un fard auriu și de unul gri-închis. Aplică-le în degradé, începând cu cel auriu, din colțul interior spre coada ochiului.

DON’T Să-ți luminezi sprâncenele. Dacă vrei să strălucești ca un star, și nu ca o showgirl, iată un secret: poți depăși locul unde pleoapa se pliază cu un fard metalic pastel, dar nu te apropia prea tare de spâncene cu o nuanță rece!

Dacă ești în căutare de idei, în revista Unica de decembrie (din 26 noiembrie la chioșcurile de presă), câteva dintre cele mai cunoscute mărci de machiaj ne-au făcut propuneri fabuloase!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter