Soluţii naturale pentru unghiile îngălbenite

De Andreea Catrina, pe
Dacă şi tu ai probleme cu inesteticele pete galbene de pe unghii, azi îţi venim în ajutor cu câteva soluţii naturale, eficiente şi ieftine, care te vor ajuta să le redai unghiilor tale aspectul natural. Încearcă-le şi spune-ne care a funcţionat cel mai bine pentru tine… Vara aceasta, manichiura ta trebuie să fie impecabilă, indiferent că alegi un lac de unghii colorat ori unul simplu, transparent!

Bicarbonatul de sodiu

Amestecă o lingură de bicarbonat cu puţină apă, astfel încât să rezulte o pastă groasă. Freacă-ţi bine unghiile cu acea pastă, o dată la două, trei zile şi evită să mai foloseşti lacuri de unghii colorate, pe perioada tratamentului. În cel mult două săptămâni vei scăpa de petele galbene de pe unghii.

Apa oxigenată

Cumpără-ţi o sticlă de apă oxigenată de la farmacie şi înmoaie-ţi vârfurile degetelor în ea, o dată la două zile. Dacă vrei, poţi aplica apa oxigenată pe o dischetă demachiantă şi îţi poţi curăţa astfel unghiile. Va dura un pic mai mult acest procedeu, decât cel cu bicarbonatul de sodiu, dar dacă eviţi lacul de unghii colorat, în cel mult o lună unghiile tale îşi vor recăpăta aspectul natural.

Zeama de lămâie verde

Una dintre cele mai eficiente soluţii pentru îndepărtarea petelor galbene de pe unghii este şi frecarea unghiilor cu lămâie verde. Pur şi simplu tai lămâia pe jumătate şi îţi freci bine unghiile cu fiecare bucată de fruct. Pentru rezultate vizibile trebuie să insişti cel puţin 5-6 zile.

Uleiul din arbore de ceai

Cumpără-ţi o sticluţă de ulei din arbore de ceai şi foloseşte acest ulei antibacterian pe unghii, aplicându-l cu ajutorul unui beţişor de urechi. Unghiile îşi vor recăpăta aspectul natural în aproximativ două săptămâni, dacă eviţi lacurile de unghii în culori intense şi dacă aplici tratamentul măcar la două zile.

Foto: unghii/ Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter