Și-a dat cu 116 straturi de ojă pe unghii. Rezultatul este uluitor

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2022, 14:14
Experimentele pe care le fac tinerele cu video-blog-uri sunt uneori extrem de surprinzătoare, la fel cum este cazul vloggeriței Cristina Rotenberg, de la Simply Nailogical.

Fata a vrut să vadă ce se întâmplă cu manichiura ei dacă aplică 116 straturi de ojă pe unghii, la sugestia fanilor ei. Nu a stat pe gânduri, s-a înarmat cu numărul corespunzător de oje și a trecut la fapte.

A aplicat cele 116 straturi, cu multă răbdare, iar fiecare etapă a fost atent filmată. Cei care îi urmăresc blogul au așteptat cu sufletul la gură înregistrarea pentru a vedea ce a ieșit. Rezultatul? Se poate spune că tânăra a obținut un nou tip de manichiură: ”manichiura-munte”, cum a fost supranumită de unii dintre fanii ei. Alții au fost mai blânzi, denumind-o mai plastic ”manichiura-bomboană”.

Cu toate că unghiile Cristinei nu arată prea bine cu atât de multă ojă pe ele, fiind mult prea butucănoase și încărcate, filmulețul în care arată cum a aplicat fiecare strat de ojă a avut un impact uriaș în mediul online, strângând peste 9 milioane de vizualizări, în 10 zile.

Citește și: Ai insomnii, ți se rup unghiile și îți cade părul? Iată ce se întâmplă cu tine

Fata recunoaște totuși că nu a avut răbdarea necesară să aștepte ca fiecare strat aplicat să se usuce. Astfel, spera ea, rezultatul ar fi fost unul mult mai spectaculos, consideră Cristina.

”Ar fi arătat mult mai bine dacă aș fi avut răbdare și aș fi așteptat să se usuce oja, după fiecare strat aplicat”, este de părere Cristina care a acceptat ca manichiura creată de ea și, de ce nu, demnă de Cartea Recordurilor, să poarte numele de ”manichiura-munte”.

Cum îți poți usca unghiile în câteva secunde

Dacă vreo să-și faci manichiura acasă, însă vrei ca lacul să se usuce mai repede, poți apela la un truc pe care multe dintre manichiuriste îl practică. După ce ai aplicat oja pe unghii, stai câteva secunde, după care pulverizează ulei de gătit peste manichiură. Acesta va forma o peliculă peste unghii și va îmăiedica astfel depunerea impurităților care pot intra în contact cu manichiura.

Citește și: 7 trucuri pentru o manichiură impecabilă

Poți folosi ulei de gătit sau ulei de cocos, de măsline ori de argan. Acestea din urmă sunt o soluție excelentă și pentru tratarea cuticulelor și a pielii mâinilor

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter