Schimbare de look by Maria Păuna: Iată cum poţi avea sprâncene perfecte prin repigmentare!

De Diana Sorescu, pe

Maria Păuna, make up artist, este un adevărat guru al sprâncenelor! Ileana, modelul nostru, şi-a dorit să obţină forma perfectă, aşa că a optat pentru repigmentare, iar Maria a făcut minuni! Iată cum decurge o şedinţă de reconstrucţie a sprâncenelor prin tatuaj!

Repigmentarea sprâncenelor by Maria Păuna

Maria Păuna, make up artist, ne-a dezvăluit secretele sprâncenelor perfecte: repigmentarea! Ileana, modelul nostru, avea o reală problemă cu forma acestora, aşa că a apelat la Maria, care, cu bagheta ei fermecată, le-a preschimbat şi le-a oferit o formă armonioasă, care o avantajează pe Ileana!
Sprâncenele sunt poate cele mai importante atunci când vine vorba de o fizionomie armonioasă, aşa că trebuie să le acordăm o mare atenţie. Dacă pensarea lor a fost, de-a lungul vremii, defectuoasă, iar forma pe care o aveţi acum nu este deloc plăcută, atunci este cazul să apelaţi la un specialist.
Schimbare de look by Maria Păuna: Iată cum poţi avea sprâncene perfecte prin repigmentare!
Schimbare de look by Maria Păuna: Iată cum poţi avea sprâncene perfecte prin repigmentare!
Repigmentarea este recomandată acelora dintre voi care îşi doresc o formă perfectă a sprâncenelor, care vor să scape de fardarea lor zilnică şi apreciază aspectul natural. De ce spun natural? Pentru că Maria Păuna are o tehnică deosebită: ea desenează fir cu fir, ca la final rezultatul să fie spectaculos! Nici nu îţi dai seama că este vorba despre un tatuaj!
Urmăreşte materialul video de mai jos şi află cum să calculezi dacă sprâncenele tale au forma corectă sau nu!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter