Exclusiv: Teo Trandafir şi Maria Păuna îşi unesc forţele pentru educaţie

De Unica.ro, pe

Vedeta TV Teo Trandafir şi make-up artistul Maria Păuna demarează o campanie care are ca scop educarea femeilor, din toate punctele de vedere. Fie că vorbim despre stil de viaţă, respect, frumuseţe, ambiţii, independenţă, cele două femei puternice îşi doresc să schimbe mentalităţi, să schimbe vieţi, să ajute.
„Am început colaborarea cu Teo Trandafir în 2004, în momentul în care ea a devenit directorul televiziunii Romantica. De atunci mă ocup de imaginea ei şi ori de câte ori are nevoie de un sfat avizat mă întreabă. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul meu. Ştiu fiind faptul că Teo Trandafir se dedică în ultima perioadă educaţiei, am zis că ar fi persoana potrivită pe care să o rog să mă ajute în demersul pornit de mine acum ceva timp. Prin Academia de Training şi Coaching în frumuseţe  pe care o conduc tocmai asta îmi doresc, să educ şi să schimb vieţi în bine. În seara aceasta o să demarăm un proiect de educaţie, vom lucra la vizualul campaniei, iar eu am rugat-o pe Teo să vină să surpevizeze activitatea. În scurt timp, rezultatul va fi făcut public, urmând să lansez prima şcoală online de make-up. Pe lângă Teo Trandafir, în cadrul acestui proiect lucrez alături de medicul estetician, Cel Dr. Renert Gad, care a primit premiul pentru cel mai bun medic estetician în cadrul Galei Intraceuticals. În plus, mă mai bucur de ajutorul medicului implantolog, Valentin Răducanu, al hairstylistului Silviu Iuga şi al fotografului Alex Roşieanu!”, explică Maria Păuna în exclusivitate pentru Unica.ro .

Exclusiv: Teo Trandafir şi Maria Păuna îşi unesc forţele pentru educaţie

Make-up artistul Maria Păuna a deschis prima şcoala de repigmentare sprâncene, ochi şi buze (make-up semipermanent) din România, filială a renumitei şcoli Bio Touch Inc. din Los Angeles, U.S.A. „Cred în frumos şi frumuseţe, în capacitatea umană de comunicare prin imagine, în nevoia fiecărei persoane de a-şi descoperi propria definiţie a armoniei dintre trup şi suflet, propria imagine ideală. Astfel, încerc să mă apropii cu pasiune şi încredere de fiecare persoană care trece pragul studioului meu. În acest demers, încerc să fiu alături de studenţii mei, să descopăr şi să conturez cât mai multe fragmente ale acestui ideal!”, declară Maria Păuna.

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite persoane publice din România. Cu o experienţă de peste 20 de ani în media, Teo Trandafir a fost, de-a lungul timpului, realizator tv, deputat, om de radio. Acum, Teo Trandafir este profesor la Şcoala de Televiziune Tudor Vornicu, dar şi profesor de Dezvoltare Personală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter