Sprâncenele momentului – care sunt tendinţele

De Georgiana Constantin, pe

Sprâncenele bogate şi îngrijite te fac să arăţi mai tânără şi îţi vor permite să porţi mai puţin machiaj, însă e foarte important ca ele să arate natural, nu să fie desenate. Află mai multe despre forma sprâncenelor la modă, pensat şi trucuri de îngrijire din revista Unica de aprilie.
Alege produsul potrivit. Noile farduri, creioane şi produse sub formă de ceară de la companii precum Avon, Oriflame, Couleur Caramel, Rimmel London sau Melkior sunt minunate pentru definirea spâncenelor. Au mai multe nuanţe opace şi te vor ajuta să umpli golurile. Ţine minte că formulele umede conferă un plus de desime. În plus, toate aceste produse sunt foarte rezistente.
Cât de mult le poţi închide culoarea. Dacă sprâncenele tale sunt aproape invizibile, alege un produs apropiat de nuanţa naturală a părului tău. Dacă ai sprâncenele întunecate şi vrei să le accentuezi sau să le îngroşi, alege produse cu două nuanţe mai deschise decât culoarea părului tău, iar în cazul în care ai părul negru, alege produse apropiate cât mai mult cu putinţă de această culoare.
Perfecţionează-le forma. Nu le îngroşa mai mult decât lăţimea lor naturală, în special în partea de deasupra nasului. Cu cât ai ochii şi buzele mai mari, cu atât mai groase pot fi şi sprâncenele, iar dacă ai o frunte proeminentă, le poţi conferi o formă mai pătrăţoasă.
|ncepe din mijloc. Pentru că primele atingeri asigură cea mai mare parte din culoare, începe de la arcade, care sunt în mod natural cea mai întunecată parte a sprâncenelor, şi continuă spre coada ochiului, terminând cu cea mai delicată aplicare la colţurile interioare.
Lasă aceste activităţi pe mâna specialiştilor…
Epilarea cu ceară. Chiar şi dacă ai dexteritatea unui chirurg, te avertizăm că foarte puţine persoane au acea precizie necesară pentru a-şi manevra ceara pe faţă!
Oglinzile care măresc. Niciun lucru bun nu se va întâmpla spâncenelor tale dacă te foloseşti de ele! Vezi prea în detaliu şi vei sfârşi prin a smulge mai multe fire decât e cazul.
Kitul de vopsire pentru acasă. Îţi doreşti urgent o culoare mai închisă? Foloseşte o mascara maro sau o pudră specială până la următoarea vizită la salon. Procesul nemilos de decolorare poate determina căderea părului, iar nuanţele ideale sunt greu de obţinut.

Te-ai pensat în exces şi sprâncenele tale nu mai au forma care te avantajează? Citeşte în revista Unica de aprilie cele mai rapide soluţii pentru acasă, de reparare a daunelor.
Sprâncenele momentului - care sunt tendinţele
Produse
Fard de sprâncene în trei culori: 52,90 lei, Melkior (www.melkior.ro)
Trusă pentru sprâncene: 19,99 lei, Oriflame Beauty
Kit pentru sprâncene: 18,99 lei, Avon
Creion pentru sprâncene: 15 lei, Rimmel London
Creion pentru sprâncene: 9 lei, Miss Sporty
Creion pentru sprâncene: 64,50 lei, Couleur Caramel (www.naturalparis.ro)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter