Saturnia: Ce asemănări şi deosebiri sunt între Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu. Ce spun astrele despre cele două dive

De Saturnia, pe Ultimul update Vineri, 28 mai 2021, 11:33

S-au scris multe rânduri despre cele două dive, care ar fi într-un veşnic război pentru faimă, apariţii tv, emisiuni bine plătite şi nu în ultimul rând, pentru Ştefan Bănică. Acum, Mihaela Rădulescu vrea să se aşeze la casa ei cu tinerelul Dani Oţil, în timp ce Andreea Marin trăieşte a doua tinereţe alături de medicul turc Tuncay Ozturk. Ce asemănări şi deosebiri astrale sunt între cele două?

Asemănări între Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu

Amândouă sunt moldovence şi tare mândre de asta

Andreea Marin s-a născut în Roman, judeţul Neamţ, iar Mihaela Rădulescu în Piatra Neamţ. Se pare că femeile din judeţul Neamţ au tendinţa să ajungă celebre şi bogate, cu iubiţi tineri şi familii dezorganizate. Atenţie tinere nemţence!
Saturnia: Ce asemănări şi deosebiri sunt între Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu. Ce spun astrele despre cele două dive

Amândouă au iubiţi mult mai tineri decât ele

Între Andreea Marin (38 ani) şi Tuncay Ozturk (27) sunt nu mai puţin de 11 ani diferenţă, dar asta nu pare să-i deranjeze.
Nici între Mihaela Rădulescu (43 ani) şi Dani Oţil (33 ani) nu sunt doar câţiva ani, diferenţa dintre cei doi fiind de 10 ani.

Amândouă iubesc natura şi sporturile

Dacă Andreea Marin a fost pe Kilimandjaro, Mihaela Rădulescu nu se dă în lături de la raliuri, plimbări cu motocicleta pe teren accidentat sau reclame la mezeluri.

Amândouă au fost căsătorite şi sunt acum divorţate de Ştefan Bănică

Mihaela Rădulescu a fost măritată cu Ştefan Bănică între 1997 şi 1999. Mihaela a divorţat de Ştefan Bănică acuzându-l de infidelitate.
Andreea Marin a fost măritată cu Ştefan Bănică între 2006 – 2013, iar mariajul lor le-a adus o fetiţă, pe Violeta.
Saturnia: Ce asemănări şi deosebiri sunt între Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu. Ce spun astrele despre cele două dive

Amândouă au avut relaţii în trecut despre care nu prea vor să vorbească

Andreea Marin a fost căsătorită la vârsta de 21 ani cu un bărbat despre care nu prea spune nimic. O greşală a tinereţii sau vreun trecut misterios de care fuge?
Mihaela Rădulescu a avut mai multe relaţii controversate în trecut, una dintre ele fiind de-a dreptul tumultuoasă, cu Dan Chişu.
Citeşte şi Horoscop Saturnia: Ce spun astrele despre Andreea Marin şi noul ei iubit

Amândouă vor să revină în atenţia presei din România după o oarecare pauză

Andreea Marin a revenit pe prima pagină a tabloidelor din România atunci când a divorţat de Ştefan Bănică. Deşi cei doi au anunţat că divorţul a fost de comun acord, zvonurile au prins aripi.
Apoi, Zâna a apărut la braţul şarmantului fizioterapeut turc Tuncay Ozturk, cu care s-a sfiit să recunoască că are o idilă. Momentan, cei doi călătoresc prin Croaţia, departe de ochii indiscreţi, dar online pe Facebook, cu update-uri.
Mihaela Rădulescu, probabil geloasă pe toată atenţia primită de „rivala ei”, s-a întors repede din Monte Carlo, cu iubitul format de emisiune de duminică şi cu gânduri de…măritiş cu Dani Oţil. Oare pe el l-a întrebat sau vom afla în curând că fericitul cuplu petrece o lună de miere într-o garsonieră din Croaţia?
Citeşte mai departe şi află ce deosebiri sunt între divele Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, pe pagina următoare!
Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter