Șapte tendințe de manichiură pentru 2017

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:57
Tendințele în materie de manichiură pentru acest an satisfac toate gusturile, toate tipurile de evenimente și momente ale zilei. Specialiștii în frumusețe ne propun atât manichiuri clasice, în nuanțe pastelate sau french revitalizat, cât și trenduri mai extravagante, cum ar fi unghiile metalice sau cu imprimeuri grafice. Descoperă în cele ce urmează care sunt principalele tendințe de manichiură ale acestui an:

Citește și – De ce trebuie să te epilezi seara și să îți faci manichiura dimineața

Nuanțe pastelate

Paleta pastelată rămâne la fel de populară și în acest an, fiind incluse aici de la „incolorul” natural, până la rozul pudrat și bejul-gri. Pot fi întâlnite în colecțiile Altuzarra, Chanel, Christian Dior etc.

Heaven is pink. 💕💕💕 #OliveYourMani @katiedayla

A photo posted by Olive & June (@oliveandjune) on

French reinventat

Manichiura french a fost revitalizată în 2017 și o găsim într-o gamă largă de nuanțe, cu diverse aplicații sau dungi. O regăsim în prezentările Chloe, Ralph Lauren, Valentino și alții.

One of the looks I created for Project Runway with @sallybeautysupply ✨✨

A photo posted by Alicia Torello (@aliciatnails) on

Cuticule colorate

După ce am vorbit de noua manichiură french, a venit timpul să te anunțăm că în tendințele anului 2017 intră și cuticulele evidențiate cu o altă culoare decât cea de bază. Putem vedea astfel de propuneri în colecțiile Celine, Dior, Stella McCartney etc.

Accente metalice

Manichiura metalică este o altă tendință a acestui an. Dacă alegi să îți acoperi unghiile cu o astfel de ojă, evită alte bijuterii strălucitoare, urmând regula de bază: „less is more/ mai puțin înseamnă mai mult”. Trendul a fost propus de Jeremy Scott, Rag & Bone, Roberto Cavalli.

Elemente grafice

Nimic nu strigă mai tare „vară” decât o manichiură jucăușă, cu elemente grafice, în culori puternice. Acest trend permite realizarea celor mai diverse modele: de la imprimeurile geometrice clasice, până la cele abstracte. Acest truc este recomandat de Marc Jacobs, Nicholas K, dar și alte branduri.

Nonculorile

Manichiura alb-negru este un alt hit al acestui an. Acest trend îți va asigura o manichiură elegantă și este recomandat de Vera Wang și Philip Lim.

#BlackandWhite graphic lines ▫️

A photo posted by Cassandre Marie 🌙 (@cassmariebeauty) on

Citește și – 7 trucuri pentru o manichiură impecabilă

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter