Rujul nude, ideal pentru buze senzuale

De Diana Sorescu, pe

Timid, dar sigur, nuanţele nude de rujuri şi gloss-uri şi-au câştigat poziţia de must have în rândul cosmeticelor. Află cum porţi şi cum asortezi corect această nuanţă.

Eva Longoria, Kim Kardashian, Eva Mendes

Dacă rujul roşu poate fi purtat atât ziua, cât şi seara, de ce nu s-ar aplica aceeaşi regulă şi pentru rujul nude?

Aşadar, această nuanţă cremoasă este ideală şi ziua, când porţi un make up fresh, mai aproape de natural, cât şi seara, la un machiaj mai sofisticat.

Frumuseţea tonului neutru este că îţi permite să îţi accentuezi ochii, însă îţi pune şi buzele în evidenţă, fără să fie ostentativ.

Rujul nude ideal este acela cu două tonuri mai închis decât nuanţa naturală a pielii tale: dacă ai un ten mai deshis, atunci alege un ruj cu subtile irizaţii roz, iar dacă ai tenul arămiu, creol, puţin mai închis, atunci rujurile nude cu reflexii piersicii sau bronz ţi se potrivesc.

Ia exemplu de la superbele Eva, Kim şi Eva şi poartă cu încredere rujurile cremoase, în nuanţe calde de beige, nude. Pentru un efect mai spectaculos, înainte de ruj conturază-ţi buzele cu un creion în aceeaşi nuanţă, iar la final aplică un gloss transparent.

Rujul nude arată excelent pe pielea bronzată şi cum aşteptăm vara, achiziţonează-ţi cu încredere un astfel de produs. O să străluceşti!

Rujul nude, ideal pentru buze senzuale

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter