Ritualul de frumusețe al Antoniei

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Fondul de ten, mascara și glossul se află printre produsele de make-up preferate ale Antoniei. Din ritualul ei de frumusețe nu lipsesc sportul, o dietă alimentară echilibrată și odihnă.

Citește și: Ritualul de îngrijire al INNEI.

RITUAL ZILNIC DE ÎNGRIJIRE

În fiecare zi, dimineața, mă demachiez, apoi aplic o cremă hidratantă ușoară și machiajul. Seara, desigur, mă demachiez din nou și aplic o cremă de noapte, apă termală și cam atât. Desigur, am grijă să beau cât mai multă apă să mă hidratez.

TRUC DE BEAUTY

Nu cred că am vreun anume truc de beauty. Încerc să mă odihnesc, să am grijă de tenul meu, să mă hidratez, să merg la masaje din când în când, să merg la sală. Lucruri normale.

PRODUSE DE MAKE-UP FAVORITE

Primele trei produse de make-up preferate sunt fondul de ten, mascara și glossul. Dacă ar fi să aleg doar unul, acela ar fi gloss, ruj, balsam de buze. Se întâmplă adesea să nu mă machiez deloc, ci doar să îmi aplic ceva pe buze pentru culoare sau hidratare.

BRANDURI PREFERATE

Prefer cremele de zi și de noapte de la Avène sau La Roche-Posay, loțiunile de corp de la Victoria’s Secret, mascara Big&Multiplied de la AVON, blush și fond de ten de la MAC. Un produs la care nu aș renunța niciodată? Rujul Perfectly Matte de la AVON.

PARFUMURI

Folosesc foarte multe parfumuri, îmi plac și cele cu aromă masculină, dar și cele mai dulci, mai aromate. Îmi plac si port des Sì de la Giorgio Armani sau What We Do In Paris is a Secret.

Citește și: Secretele de frumusețe ale Andreei Ibacka.

MACHIAJ PENTRU CONCERTE

Depinde de tipul de concerte sau de ținută. De cele mai multe ori, prefer un machiaj natural. Uneori, îmi accentuez un pic mai mult ochii – fie cu culoare pe pleoape, fie conturând ochii.

MACHIAJ DE ZI

Pentru zi, atunci când nu am filmări sau evenimente, nu mă machiez deloc și folosesc doar un balsam de buze. Sau dacă vreau totuși să mă machiez puțin, aplic fond de ten, mascara, rar blush și balsam de buze sau gloss.

CEL MAI BUN SFAT DE BEAUTY

Mama mea este cea care m-a sfătuit de când eram mică să am grijă întotdeauna de tenul meu, să mă demachiez mereu, să folosesc produse de bună calitate, creme hidratante.

„BAD HAIR DAY“

Ah, pentru mine e simplu – părul prins în coc sau coadă.

DIETĂ

Nu țin dietă, dar evit anumite produse din alimentație: dulciuri mănânc mai rar, mâncare fără grăsimi.

SPORT

Dintotdeauna mi-a plăcut foarte mult să fac sport. Am avut perioade în care mergeam la sală și de cinci ori pe săptămână, ceea ce era extraordinar, pentru că mă simțeam bine și arătam fit, ceea ce este foarte important pentru mine. Să am musculatura conturată. Alexandru face și el foarte mult sport, după cum știe toată lumea și, de multe ori, facem anumite exerciții pentru abdomen și brațe chiar și asa. Și el mă motivează foarte mult. În plus, de fiecare dată când am timp, merg la sală și repet cu dansatorii mei și coregraful meu Adrian Barangă (Freek) pentru showurile pe care le avem.

GEANTA DE PLAJĂ

Geanta mea de plajă conține loțiune de plajă cu factor de protecție cât mai mare, ulei de cocos, apă termală, evantai, reviste, apă plată, ceai Lipton.

ÎN VACANȚĂ

Crema de față, apă termală + trusa mea de make-up obișnuită.

UN PRODUS DE BEAUTY REVOLUȚIONAR

Perlele CC pentru corectarea nuanței tenului  (sunt perle în cinci nuanțe care oferă instant tenului un aspect perfect uniform).

Foto: Gabriel Hennessey.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter