Coafuri în tendinţe: 6 modele de coc accesorizat

De Erika Chivu, pe

Una dintre tendinţele primăverii în materie de coafuri este cocul accesorizat fie cu o bentiţă, fie cu un accesoriu floral sau preţios. Iată şase vedete care au adoptat acest trend.
Un simplu coc făcut rapid poate deveni o coafură spectaculoasă dacă îi adaugi un accesoriu la modă. În plus, coafura se poate transforma rapid, de la una de zi la una de seară dacă schimbi accesoriul.

Cocul accesorizat – varianta de zi

Cel simplu mod de a adopta acest trend este să foloseşti o bentiţă subţire, textilă sau din plastic. Trebuie doar să-ţi faci un coc simplu, prins cu un elastic subţire, după care îţi pui bentiţa aleasă. Alege una într-o culoare puternică, precum Emma Watson, sau una într-o culoare diferită de a părului tău, ca Hailee Steinfeld.
Hailee Steinfeld si Emma Watson poarta coc accesorizat
A doua variantă la fel de simplă este să-ţi prinzi un coc lejer folosind un accesoriu floral pe elastic, ca Hayden Panettiere. În numai două minute ai obţinut o coafură de zi foarte trendy.
Hayden Panettiere poarta coc accesorizat

Cocul accesorizat – varianta pentru seară

Seara, schimbă accesoriul cu unul potrivit la ocazii speciale. Ce ai zice de o bentiţă subţire strălucitoare? Accesoriul folosit de Lauren Conrad este glam, dar suficient de discret – perfect pentru orice ocazie. Dacă ai mai mult timp la dispoziţie, prinde-ţi un coc lejer şi împodobeşte-l cu multe clame mici, strălucitoare, aşa cum poartă Keira Knightley. Este o coafură romantică şi foarte feminină.
Lauren Conrad si Keira Knightley poarta coc accesorizat
La nevoie poţi purta în păr chiar şi o broşă pentru a imita look-ul ultra-elegant al lui Hillary Swank.
Hillary Swank poarta coc accesorizat
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter