Păr superb, vara asta. 4 coafuri inspirate de vedete

De Erika Chivu, pe

Vedete din România îţi spun ce coafuri se poartă vara asta, iar noi îţi dăm câteva sfaturi pentru a le obţine fără să-ţi strici părul. Iată ce se poartă!
 

Buclele lejere

dana rogoz geanina ilies
Buclele lejere, ca la plajă – celebrele „beach waves”, cum le spun americanii – sunt foarte apreciate în fiecare vară. Sunt uşor de realizat pentru că buclele nu trebuie să fie perfecte. Cu cât arată mai natural, cu atât mai bine. Pentru a le obţine, pulverizează pe păr o soluţie de apă şi sare, apoi ia şuviţe, învârteşte-le pe deget şi prinde-le pe cap cu agrafe. A doua zi dimineaţă, desfă clamele şi scutură părul. Asta e tot!

Cocul dezordonat

diana dumitrescu roxana ionescu
Fie că ai părul fin şi drept ca al Dianei Dumitrescu, sau ondulat cu firul gros ca al Roxanei Ionescu, există şi pentru tine o variantă de coc cu aspect natural, dezordonat. Nu trebuie decât să-ţi faci o coadă de cal, să roteşti părul în jurul elasticului şi să îl prinzi cu agrafe. Nu-ţi face griji pentru şuviţele rebele, ele sunt tot farmecul coafurii.
Vezi aici trei cocuri rapide şi simple pentru vară!

Coada de cal stilizată

Coada de cal este cea mai rapidă şi mai simplă coafură. Din păcate, este şi cea mai plictisitoare. Poţi să o scoţi din anonimat dacă foloseşti câteva trucuri simple. Alina Puşcaş şi-a făcut o coadă înaltă, a acoperit elasticul cu o şuviţă de păr şi a lăsat bretonul afară. Lora şi-a făcut o coadă foarte joasă pe un păr ondulat.
alina puscas lora

Părul întins

Se poartă în continuare coafurile foarte simple cu părul întins şi cărare pe mijloc. Dacă ai vârfurile ombre, ca ale Antoniei, cu atât mai bine. Dar vine bine şi pe o culoare mai naturală ca a Corinei Caragea. Când îţi îndrepţi părul nu uita că trebuie să te gândeşti şi la sănătatea lui, nu doar la aspect.
Vezi cum să-ţi îndrepţi singură părul cu placa!
antonia corina caragea
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter