(P) Sezonul acesta se poartă tenul impecabil

De Unica.ro, pe
Noul sezon vine cu o mulțime de tendințe în make-up, de la machiajul nude, minimalist, și până la machiajele intense, electrice! Totuși, ceea ce au în comun toate aceste tipuri de machiaj este tenul fără imperfecțiuni, proaspăt, strălucitor, impecabil!

Și pentru că știm că și tu îți dorești un ten de invidiat, primăvara aceasta îți propunem să încerci un fond de ten revoluționar, care va deveni, încă de la prima aplicare, produsul tău preferat de make-up – fondul de ten Double Wear Stay-in-Place, de la Estée Lauder.

fond de ten Double Wear Stay-in-Place

Double Wear Stay-in-Place, secretul unui ten de invidiat

Noul fond de ten Double Wear Stay-in-Place, de la Estée Lauder, se diferențiază de toate produsele pe care le-ai încercat până acum, pentru că acoperă perfect tenul și rezistă până la 24 de ore! Spune adio momentelor în care simțeai că trebuie să-ți retușezi machiajul, pentru că Double Wear Stay-in-Place rezistă de dimineața până seara, dar și pe parcursul nopții, dacă pleci de la birou direct spre o petrecere, de exemplu.

Cu o formulă specială, fără ulei, și cu 9 de nuanțe disponibile, Double Wear Stay-in-Place rezistă atât temperaturilor ridicate, cât și umidității. Practic, orice s-ar întâmpla de-a lungul unei zile sau nopți, tenul tău va rămâne impecabil, iar tu vei uita de grija retușării machiajului.

nuante de fond de ten

24 de ore fără griji

Aplică-l dimineața pe pielea curată, peste produsul tău de hidratare, și bucură-te de o zi (și o noapte, dacă este cazul) perfectă! Te vei convinge singură că Double Wear Stay-in-Place este un adevărat must-have, mai ales dacă ai un stil de viață activ!

Mai multe detalii despre noul Double Wear Stay-in-Place găsești AICI.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter