(P) Obține nuanța de ruj la care ai visat dintotdeauna

De Unica.ro, pe
Atunci când vine vorba de rujuri putem spune că, în ciuda ofertei generoase pe care o avem la dispoziție în prezent, e totuși destul de complicat să găsim nuanța ideală, nuanța la care fiecare dintre noi visează.

Pornind de la această premisă, Estee Lauder a lansat recent o colecție unică de rujuri – Pure Color Love – colecție care cuprinde 11 nuanțe disponibile și 3 tipuri de finish, pentru ca fiecare dintre noi să-și poată crea nuanța perfectă.

nuante din colectia pure color love de la estee lauder

Noile rujuri Pure Color Love pot fi combinate între ele exact așa cum dorești, pentru a obține rezultatul ideal, nuanța la care ai visat dintotdeauna!

CONȚINUT VIDEO UNICA

Colecția Pure Color Love cuprinde nuanțe intense, puternic pigmentate, dar și nuanțe delicate, în tonuri de nude. Practic, nu există limite și nici reguli în a experimenta cu toate aceste nuanțe. Trebuie doar să ai suficient curaj și să-ți placă să ieși din tipare. În plus, poți încerca și unul dintre trendurile verii în materie de make-up – aplicarea rujului în două nuanțe diferite, câte una pentru fiecare buză în parte.

doua nuante diferite de ruj

Și pentru ca rujurile Pure Color Love să fie cu adevărat spectaculoase, dincolo de cele 11 nuanțe și de cele 3 tipuri de finish, întreaga colecție este construită având la bază ingrediente naturale, precum uleiurile intens hidratante – ulei de rodie, ulei de mango și ulei de acai – și pigmenții intenși, care acoperă perfect de la prima aplicare.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Prețul recomandat pentru fiecare produs este de 113 lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter