(P) NYX Cosmetics Face Awards revine cu o nouă ediţie în 2017!

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 martie 2017, 12:47
Pasiona

ţii de make-up au acum un cadru în care să-şi exprime liber creativitatea şi talentul! NYX Cosmetics Face Awards revine cu a 2-a ediţie în care premiază cele mai cool tutoriale de makeup şi îi oferă finalistului o excursie în Los Angeles, 1500 EUR şi produse NYX pentru un an de zile. Pasionaţii de machiaj se pot înscrie în competiţie până pe data de 5 Aprilie, ora 23:59.

NYX Cosmetics Face Awards se află la cea de-a şasea ediţie în S.U.A. şi cea de-a doua ediţie în România. Acesta se desfăşoară în perioada 10 martie – 21 august 2017 şi constă în două etape consecutive:

  1. Etapa de înscrieri (10 martie – 5 aprilie 2017);
  2. Etapele cu provocări, unde participanţii vor primi câte 3 provocări ce îi vor aduce în finală.

Ce poţi câştiga prin participarea la Face Awards 2017?

Finalistul va câştiga un premiu substanţial ce constă în: o excursie în Los Angeles, California, cu toate cheltuielile plătite pentru a asista la finala U.S.A. Face Awards 2017, 1500 EUR cash şi produse NYX Cosmetics pentru un an de zile.

De asemenea, participanţii care trec de prima etapă vor primi câte un pachet de produse NYX Cosmetics înainte de fiecare provocare, pentru a-i ajuta în crearea look-urilor.

Cine poate participa la Face Awards 2017?

Competiţia este dedicată tuturor pasionaţilor şi amatorilor de make-up care îşi doresc să îşi ducă talentul la următorul nivel şi să trăiască experienţa unei competiţii dedicate pasiunii lor.

Nu este nevoie să fii make-up artist, blogger sau vlogger pentru a participa, ci doar să iubeşti machiajul!

Experienţa NYX Cosmetics Face Awards 2016

untitled

Finalista primei ediţii Face Awards România este Hayky (Mădălina Costin). Ea a câştigat cu un look creativ, pe care l-a pus într-un cadru de poveste. Video-ul cu care a câştigat poate fi vizualizat aici. De asemenea, Mădălina a filmat si experienţa pe care a trăit-o în L.A., la finala NYX Face Awards 2016 din State.

Cum te poţi înscrie în competiţie?

Pentru a te înscrie în competiţia Face Awards România, tot ce trebuie să faci este să îţi creezi un cont pe NYXcosmetics.ro/faceawards şi să încarci link-ul către video-ul cu care doreşti să participi. Tot acolo vei găsi şi regulamentul de participare în competiţie.

După această etapă, vor urma alte 3 provocări interesante pentru care vei primi produse cosmetice care să te ajute în realizarea look-urilor.

Cine este NYX?

NYX Professional Makeup este un brand de cosmetice care oferă o gamă largă de produse de machiaj care se ridică la standardele produselor profesionale, la un preţ accesibil. Varietatea foarte mare de culori şi nuanţe precum şi calitatea excelentă a produselor au făcut din NYX un brand apreciat şi foarte folosit inclusiv de makeup artiştii din întreaga lume.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter