(P) Festivalul culorilor! Vara aceasta optează pentru o manichiură ieşită din tipare

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 martie 2022, 12:36
Sezonul acesta, îndrăzneşte să ieşi din tipare cu o manichiură altfel! Noile lacuri de unghii de la Avon nu numai că te vor ajuta să ai o manichiură impecabilă, dar vor deveni în scurt timp preferatele tale, datorită nuanţelor spectaculoase şi a efectului de durată.

Noua linie de lacuri de unghii de la Avon – Avon Magic Effects – cuprinde 5 minicolecţii care să-ţi satisfacă orice nevoie! Acestea sunt Magic Effects Fringe, Magic Effects Matte, Magic Effects Mineral Crush, Magic Effects Matte top coat şi Magic Effects Diamond Shatter. Nuanţe speciale, strălucire de durată, un adevărat festival al culorilor pe unghiile tale!

Minicolecţia Avon Magic Effects Fringe aduce laolaltă cele mai strălucitoare nuanţe, cu particule speciale pentru un efect 3D. Aplică lacul de unghii în două straturi, pentru a asigura rezistenţa, şi bucură-te de noua ta manichiură de invidiat!

manichiura metalica multicolora

Minicolecţia Avon Magic Effects Diamond Shatter reuneşte lacuri de unghii cu particule opalescente, pentru o strălucire delicată. Acestea se aplică cu uşurinţă pe unghii, rezistă mai mult decât lacurile de unghii obişnuite şi se remarcă prin nuanţele speciale!

manichiura gri

Minicolecţiile Avon Magic Effects Matte & Matte Top Coat se remarcă prin gradul mare de acoperire! Avon Magic Effects Matte cuprinde lacuri de unghii în culori mate, care îţi vor oferi posibilitatea să-ţi faci o mulţime de manichiuri ieşite din tipare. Pe de altă parte, produsele din minicolecţia Avon Magic Effects Matte top coat pot fi folosite atât peste lacul de unghii colorat, cât şi separat, ca top coat.

manichiura in nuante de verde

Încearcă şi tu noile lacuri de unghii Avon Magic Effects şi bucură-te de festivalul culorilor de la Avon! Toate produsele pot fi comandate de pe avon.ro

(P) Festivalul culorilor! Vara aceasta optează pentru o manichiură ieşită din tipare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter