Masca naturală cu care Corina îşi menţine tenul impecabil

De Geo Berciu, pe

Naturală, exuberantă şi cameleonică, aşa poate fi descrisă în câteva cuvinte cântăreaţa Corina, care trece cu o uşurinţă debordantă prin diverse stiluri, dar care mereu apare radiind de prospeţime. Secretul ei? O mască naturală cu care îşi menţine tenul impecabil.

Corina Bud este recunoscută pentru stilul extravagant şi ţinutele provocatoare pe care le adoptă, însă în toate aceste transformări rămâne constantă frumuseţea moştenită de la mama ei, Ileana, cea care a fost şi primul ei „consilier” în materie de beauty.
Masca naturală cu care Corina îşi menţine tenul impecabil

„Se poate spune că am o moştenire genetică bună, însă frumuseţea necesită întreţinere şi de la mama am deprins acest obicei al măştilor naturiste, precum cea cu ovăz şi iaurt pe care o aplic o dată pe săptămână.
Masca naturală cu care Corina îşi menţine tenul impecabil

Ai nevoie de o lingură de făină de ovaz, o lingură de iaurt organic şi câteva picături de miere. Toate ingredientele se amestecă într-un bol de sticlă, iar apoi se aplică pe faţă vreme de 15 minute. După aceea, se înlătură cu apă călduţă. Este cel mai eficient tratament pentru a înlătura celulele moarte”, a dezvăluit Corina secretele tenului ei impecabil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter