Masca cu iaurt cu care Laura Cosoi îşi întreţine tenul

De Geo Berciu, pe Ultimul update Vineri, 14 noiembrie 2014, 17:57
Este radioasă la orice oră a zilei, iar frumuseţea tenului ei poate face invidioasă orice femeie. Se bazează pe moştenirea genetică extraordinară, dar Laura Cosoi a învăţat şi să acorde o mare atenţie îngrijirii aspectului fizic.

Nu este abonată la saloanele de înfrumusețare și nu face frecvent tratamente cosmetice, pentru că atunci când vine vorba de îngrijirea tenului, Laura Cosoi preferă să-şi prepare singură măşti hidratante.

„Pentru faţă îmi pregătesc o mască din iaurt şi miere, care face minuni pentru ten. Amestec o lingură cu miere, o capsulă de vitamina A, o lingură cu iaurt şi un gălbenuş. Pentru a subţia amestecul se mai poate adăuga şi puţin amidon.

laura-cosoi-masca 2

Aplic masca pe pielea curată şi o las timp de 20 de minute să acţioneze. La final clătesc abundent cu apă călduţă”, dezvăluia Laura Cosoi într-un interviu mai vechi pentru taifasuri.ro.

laura-cosoi-masca 3

Nici părul nu este lăsat la voia întâmplării. Podoaba capilară şi-o răsfaţă periodic cu o mască pe care şi-o prepară singură din ulei de ricin şi vitamina A.

laura-cosoi-masca 4

Laura Cosoi nu a făcut niciodată un secret din faptul că cele mai multe trucuri de înfrumusețare le-a învățat de la mama ei, pe care a urmărit-o atent de-a lungul anilor pentru a observa cum se machiază, îmbracă sau îngrijește. „Când eram mică, eram fascinată de ritualul ei de frumuseţe, de felul în care îşi aranja părul, o admiram cum se machia – în special modul în care se dădea cu rimel (mama are gene foarte lungi şi le pieptăna mult, mult că să stea întoarse). Cum îşi alegea hainele sau parfumul, cum îşi punea pantofii cu toc cui şi pălăria pe cap… Mama întotdeauna a fost un exemplu pentru mine. Aş vrea să cred că am moştenit şi eu câte ceva din eleganţa ei”, declara Laura Cosoi pentru Pro TV Magazin.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter