Machiaj simplu pentru ochi căprui. Cele mai bune idei

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Joi, 18 ianuarie 2018, 16:29
Este distractiv și ușor să pui în evidență o pereche de ochi căprui. Iată ce culori de farduri trebuie să urmărești, în funcție și de culoarea părului tău.

Make-up artiștii confirmă că o pereche de ochi căprui pot fi foarte ușor scoși în evidență cu un machiaj simplu și inedit. Citește recomandările de mai jos și inspiră-te din ele.

Machiaj simplu pentru ochi căprui și păr brunet

Urmărește machiajul pe care echipa de make-up artiști a lui Kim Kardashian îl aplică pe tenul acesteia. Astfel, dacă ai ochi căprui și ten brunet te poți orienta către nuanțe de cafeniu brun, cupru, auriu rece, și către variantele metalizate ale acestor tonuri. Asortează machiajul ochilor cu un ruj roșu și ești gata de orice ocazie!

Machiaj simplu pentru ochi căprui și păr șaten

Dacă ai ochi căprui, dar păr șaten înseamnă că cele mai potrivite culori care îți vor pune în evidență trăsăturile feței sunt nuanțele de portocaliu-somon, marourile dulci și contrastele de tipul eyeliner negru și ruj conturat într-un roșu pasional. Dacă preferi un look minimalist, orientează-te către varianta de machiaj cu ochii conturați cu un cat-eye seducător, buze roșii mate și un strop de iluminator în punctele-cheie ale feței: puntea nasului, pomeți, arcul lui Cupidon, tâmple și bărbie.

Machiaj simplu pentru ochi căprui și păr blond

Chiar dacă în 2018 nu se va mai purta părul vopsit în acea nuanță de blond nordic, blondul rece, care se apropie de nuanța nisipului ud și concentrat mai ales înspre vârfuri va fi la mare căutare, promit hair-stiliștii. Dacă ai deci păr blond și ochi căprui, îndrăznește și machiază-te cu nuanțe metalice, deschise, chiar și culori neon. Aplică un creion alb metalizat pe linia conjunctivei de jos a ochilor și punctează un iluminator alb cu reflexii mov în colțul intern al ochilor. Creează un cat-eye cu un tuș de ochi albastru și folosește cu curaj rujuri corai.

Machiaj simplu pentru ochi căprui și păr roșcat

Tonurile variante de mov complimentează excelent o pereche de ochi căprui și un păr roșcat. Folosește nuanțe de mov prună în colțul extern al ochilor și tonuri lila pentru colțul intern. Poți chiar crea un smokey-eyes din trei tonuri de mov, iar pentru o privire mai intensă conturează rama ochilor cu un creion cu pigment negru puternic. Finalizează machiajul cu un ruj caramel sau cărămiziu – va completa ideal nuanța de păr roșcat.

Machiaj simplu pentru ochi căprui mici

Atenție: dacă ai ochi mici, evită să aplici culori închise în colțul intern al ochilor și nu trasa dunga de tuș de ochi groasă pe rama superioară a ochilor. De asemenea, pentru a da impresia de ochi măriți, conturează conjunctiva inferioară a ochilor cu un creion nude mat. La ochi aplică culori vii, metalice chiar, pentru serile speciale și nu concentra nuanța închisă pe mijlocul pleoapelor mobile – în caz contrar, te vei sabota singură și ochii vor părea și mai mici. Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter