Interviu cu make-up artistul Manuela Horn: Femeile aplică prea mult machiaj!

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Manuela Horn este make-up artist Smashbox, brand cosmetic american care a fost lansat recent și în România. Unica.ro a fost prezentă la evenimentul de lansare și a întrebat-o pe specialistă câteva ponturi de machiaj. Citește interviul de mai jos!

 

Care sunt cele mai frecvente 3 greșeli pe care le fac femeile când se machiază?

  • Uneori, femeile aplică prea mult machiaj!
  • De asemenea, foarte des aleg nuanța incorectă pentru fondul de ten.
  • În plus, atunci când cumpără farduri de ochi sau rujuri aleg culorile nepotrivite pentru personalitatea lor sau pentru tenul și ochii lor.

 

Ce trend de machiaj favorit ai în acest sezon?

Îmi place să conturez pliul pleoapei mobile cu eyeliner! Și mă dau în vânt după genele cu adevărat voluminoase, aplicate atât pe rama superioară a ochilor, cât și pe cea inferioară. Exact așa cum am observat în prezentările de modă de la Paris și Londra.

 

Care e produsul tău cosmetic favorit?

Preferatul meu este primerizerul de la Smashbox, pentru că este un produs 2-in-1, este un primer, dar totodată și un produs hidratant. Îl iubesc, pentru că hidratează și e pe bază de apă, îți fixează machiajul și e un produs de îngrijire și cosmetic foarte util.

 

Cum transformi machiajul de zi într-unul de seară?

Pur și simplu intensifică machiajul ochilor sau trasează un eyeliner pe conturul ochilor. Optează pentru un ruj îndrăzneț și aplică un strop în plus de iluminator în punctele-cheie ale feței.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter