Idei de manichiuri pentru Ziua Îndrăgostiților

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Vineri, 04 martie 2022, 11:34
Ziua Îndrăgostiților sau Sfântul Valentin este prilejul perfect pentru a-ți alege o ținută drăguță, o manichiură specială și o coafură romantică, și pentru a ieși alături de iubitul tău la o cină în doi și un film siropos.

Iar dacă până acum nu acordai atât de multă atenție detaliilor, precum manichiura, de acum nu mai ai nicio scuză! Spunem asta deoarece am selectat pentru tine câteva idei de manichiuri absolut superbe, ideale pentru Ziua Îndrăgostiților. Alege-ți modelul preferat și impresionează-ți iubitul!

Manichiuri cu inimioare pentru Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților e despre inimioare. Iar dacă ele își pot găsi locul și pe unghiile tale, cu atât mai bine. Iată ce astfel de manichiuri am admirat noi pe Instagram și ce vom încerca probabil de Sfântul Valentin.

Manichiuri în nuanțe de roșu pentru Sfântul Valentin

Dacă îți dorești o manichiură specială pentru 14 februarie, dar inimioarele nu îți plac sau ți se par prea copilărești, atunci poți opta oricând pentru o manichiură simplă, roșie. Roșul e culoarea iubirii, a pasiunii și a feminității, așa că șansele de a da greș cu o astfel de manichiură sunt foarte mici.

A photo posted by p.p. (@nails_by_patrizia) on

Foto: 123rf, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter