Hailey Baldwin își lansează propria linie de cosmetice

De Oana Savin, pe
Hailey Baldwin a decis să își lanseze propria linie de cosmetice. Modelul în vârstă de 22 de ani își va numi marca „Bieber Beauty”.

Hailey a decis să își pună la treabă noul nume, obținut în urma căsătoriei cu Justin Bieber, și vrea să facă furori în industria produselor de fashion.

Potrivit Hollywood Reporter, tânăra a înregistrat pe data de 10 august 2018, la Oficiul american de Invenții și Mărci, marca „Bieber Beauty”. Deși nu au fost făcute publice detaliile privind această colecție, fanii se așteaptă la produse cosmetice și de frumusețe.

Hailey Bieber are multă experiență în industria de beauty, după ce a colaborat cu numeroase companii.


Pe de altă parte, în luna octombrie a anului trecut, modelul a completat o cerere de înregistrare a mai multor produse de fashion precum pantofi sport, costume de baie, rochii, fuste, pantaloni scurți, șepci, tricouri, lenjerie, jachete, șosete și multe altele.

Hailey Baldwin s-a căsătorit cu Justin Bieber în septembrie 2018, în cadrul unei ceremonii secrete, la o stare civilă din New York. La scurt timp, modelul a decis să își schimbe numele și pe Instagram, Hailey Rhode Bieber, confirmând zvonurile privind căsătoria sa cu artistul.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter